Geüpdatet: 21 April 2024

Parasolvoet aanbieding kopen?

Tot 53% korting op alle Parasolvoeten

Als je een parasol koopt, krijg je hier in de meeste gevallen geen parasolvoet bij. Die moet je erbij kopen. Parasolvoeten zijn verkrijgbaar in een grote diversiteit aan soorten en maten. Het is heel belangrijk om een parasolvoet te kopen die past bij je parasol en de plek waar je deze gaat neerzetten. Een tuin aan een rijtjeshuis heeft in de meeste gevallen veel minder last van invloeden van wind dan een tuin aan de kust. Daarnaast speelt de afmeting en de vormgeving van de parasol een rol. Een parasolvoet voor een stokparasol hoeft vaak veel minder gewicht te dragen dan een parasolvoet voor een zweefparasol. Voor de grotere stokparasols kun je het beste de keuze maken voor een parasolvoet van 70 kg, dit is echter ook het gewicht dat geadviseerd wordt voor kleinere zweefparasols met een afmeting van minder dan 250 cm. Voor de grotere zweefparasols adviseren we een parasolvoet van 130 kg.

De keuze uit betonvoeten hangt uiteraard ook af van het gebruik. Je kunt ervoor kiezen om een parasolvoet in te graven (grondanker), met een kruisstructuur aan een terrastegel te bevestigen (kruisvoet standaard) of kiezen voor een heel zwaar materiaal als graniet of beton. Het nadeel van deze keuze is dat je parasolvoet niet of nauwelijks te verplaatsen is. Deze mogelijkheid heb je wel als je kiest voor een (met zand of water) vulbare parasolvoet. Vaak is dit een voordelige optie, maar kunnen deze voorzieningen minder gewicht dragen. Dat is zeker wel iets om rekening mee te houden als je zonder zorgen wilt genieten van een heerlijke schaduwplek.

Lees meer
Filter direct op merk: Le Sud

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
 
Uitgelicht
XXL Zweefparasol Katie - 3 Meter - Taupe Parasolvoet: Met Parasolvoet Parasolhoes: Met Hoes | Koopjedeal.nl - Altijd de beste deal
€219.00
€119.00
Laad meer parasolvoet aanbiedingen