Geüpdatet: 28 Mei 2024

Bewegingsmelder aanbieding kopen?

Tot 21% korting op alle Bewegingsmelders

Bewegingsmelders

Met bewegingsmelders in en rondom het huis, creëer je een betere beveiliging. Met een bewegingsmelder gaat een lamp automatisch aan wanneer de sensor in de lamp beweging detecteert. Wanneer de lamp aangaat, weet je dat er iemand dicht bij de lamp is. Bewegingsmelders zijn dus erg handig en er zijn goedkope aanbiedingen voor binnen en buiten.

Bewegingsmelders voor meer veiligheid

Er zijn bewegingssensoren voor binnen en buiten beschikbaar. Een sensor in de bewegingsmelder detecteert beweging. Wanneer er dus iemand in de buurt komt, zal de lamp aanspringen. Dit kan helpen om inbrekers of ongewenste mensen in kaart te brengen. Je weet meteen of er iemand aanwezig is. Je kunt dan snel actie ondernemen. Een bewegingsmelder geeft je ook een veiliger gevoel.

Handig en eenvoudig in gebruik

Een bewegingsmelder creëert meer veiligheid, maar is ook erg handig. Je hoeft namelijk niet meer op te staan en naar een lichtschakelaar te lopen om het licht aan te doen. Het licht zal meteen aangaan wanneer je een ruimte binnenkomt. Hierdoor heb je altijd automatisch licht. Bij sommige bewegingsmelders kun je een timer instellen voor hoe lang de lamp aanblijft. De lamp zal dan ook weer automatisch uitgaan.

Verschillende soorten sensoren

Er zijn verschillende soorten sensoren die je kunt kopen. De sensoren kunnen namelijk een andere reikwijdte hebben. Dit bepaald hoe dicht de beweging bij de sensor moet zijn voordat deze aanspringt. Een bewegingsmelder is erg handig, goedkoop en zorgt voor meer veiligheid. Door de goede deals en de sale kun je nu meerder melders kopen voor verschillende ruimtes.

Lees meer
Filter direct op merk: Philips Hue

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+