Geüpdatet: 18 Juni 2024

Monopoly aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Monopoly

Monopoly

Het spel monopoly is een echte klassieker en kan niet missen in de spellenkast. Het spel is makkelijk om te leren en kan soms urenlang gespeeld worden. Dit maakt het een perfect spel om te spelen met familie, vrienden of kennissen. Het spel is zowel geschikt voor kinderen en volwassenen. Door de vele aanbiedingen kun je nu ook kennis maken met de vele variaties van het spel die goedkoop aangeboden worden.

Hoe werkt monopoly?

Het spel bestaat uit een bord met verschillende straten. De spelers lopen over het bord heen en kunnen straten kopen met het geld dat ze in het begin kregen. Wanneer je op een straat terechtkomt die een andere speler heeft gekocht, moet je de andere speler betalen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk straten te bezitten en hiermee geld te verdienen. Je hebt gewonnen wanneer andere spelers niet genoeg geld meer hebben om de straten te betalen. Hiernaast zijn er ook nog andere factoren in het spel, zoals kanskaarten en de gevangenis.

Verschillende versies

Er zijn verschillende versies van monopoly. Ieder land heeft bijvoorbeeld een eigen versie met straten die in dat land voorkomen. Er zijn ook reisversies van het spel en versies speciaal voor kinderen. Voor iedere gelegenheid kun je een goedkope aanbieding vinden voor het monopoly spel. Door de goede aangeboden deals kun je dit spel ook als cadeau geven aan spellenliefhebbers. Allerlei soorten versies van het spel worden nu erg voordelig aangeboden in de sale.

Lees meer
Filter direct op merk: Hasbro

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50+