Geüpdatet: 23 Mei 2024

Mens erger je niet aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Mens erger je niet

Het is misschien wel een van de meeste gespeelde bordspellen die er bestaat. Wie kent het nou niet? Mens erger je niet! Gezellig met familie of vrienden, hapjes en borreltje erbij dit kan alleen maar leiden tot een gezellige spelletjes avond thuis.

Dit spel is ontstaan vanuit het eeuwenoude spel genaamd Pachisi uit India. Pachisi betekend 25 en wordt gerelateerd met het hoogste aantal punten die je kunt halen in het spel. Andere namen voor dit spel zijn ook India en Ludo. Ludo is ook de Engelse vereenvoudigde variant van het spel Pachisi.

De oorsprong van Mens ergere je niet! Licht in ons buurland Duitsland als Mensch argere Dich nicht. In Nederland verscheen het spel in 1943. Dit spel kun je spelen met 2 tot 6 spelers. Op de voorkant van het bord kun je het spel spelen met maximaal 4 spelers en op de achterkant van het bord kun je het spelen met maximaal 6 personen.

Het spel is erg gemakkelijk om te spelen en heeft ook geen moeilijke spelregels. Elke speler heeft zijn/ haar eigen kleur met 4 pionnen. Het doel is dat al je pionnen een maal over het hele bord zijn geweest en na een ronde allemaal weer op de thuisbasis staan. Maar onderweg zijn er ook andere pionnen die je af kunnen maken, dus let goed op en heel veel speel plezier!

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder voor het spel: Mens erger je niet!

Lees meer
Filter direct op merk: Jumbo

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+