Geüpdatet: 29 Februari 2024

Flessenwarmer aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Flessenwarmers

Je wilt uiteraard het beste voor je baby. Of dit afgekolfde melk is of voeding door middel van een formule. Het opwarmen van de voeding kan vaak lastig zijn, want het moet wel op de juiste temperatuur zijn. Niet te koud niet te warm. Hiervoor is een flessenwarmer de beste manier om de voeding voor je baby op te warmen.

Waarom een flessenwarmer gebruiken en niet gewoon de magnetron? De reden waarom het opwarmen van baby voeding in een magnetron wordt afgeraden is door het niet gelijkmatig opwarmen ervan. Hierdoor ontstaan er warme en koude plekken in het melk. Dit kan ervoor zorgen dat je baby zich verbrand omdat er een slok warme melk komt en dat is wat je absoluut niet wilt. Daarbij komt ook kijken als de baby voeding oververhit raakt kunnen er belangrijke voedingselementen aangetast worden of zelf verloren raken.

Flessenwarmers komen in verschillende soorten. Zo zijn er ook flessenwarmers die een ontdooi functie hebben naast de verwarm functie. Een flessenwarmer verwarmt de baby voeding op de juiste temperatuur en geeft door middel van een sensor aan wanneer de voeding op temperatuur is en klaar voor gebruik. Sommige flessenwarmer hebben ook een functie die de voeding voor een x aantal minuten op temperatuur houd. Een flessenwarmer is handig en snel, zo houd je iets meer tijd over die je weer kunt doorbrengen met je baby.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en vindt de flessenwarmer die aan jouw eisen voldoet!

Lees meer
Filter direct op merk: Alecto

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 100+