Geüpdatet: 18 Juni 2024

Aankleedkussen en kussenhoes aanbieding kopen?

Tot 39% korting op alle Aankleedkussens en kussenhoezen

Aankleedkussens en kussenhoezen kopen & deals

Aankleedkussens en kussenhoezen zijn ideaal als je jouw baby wilt aankleden. Ze worden ook wel verschoningskussens of waskussens genoemd. Hiermee kan je op een makkelijke manier jouw baby verschonen en aankleden.

Comfortabele aankleedkussens en kussenhoezen

Met behulp van een fijn kussen is jouw baby lekker comfortabel als hij verschoont en aangekleed moet worden. Hierdoor wordt het een minder stressvolle ervaring voor jouw baby om andere kleding aan te krijgen. Je kunt dit kussen niet alleen net na de geboorte gebruiken, maar eigenlijk wel voor een langere tijd. Daardoor is de aanschaf van zo’n kussen een mooie investering voor jou maar ook voor jouw baby.

Veilig en gemakkelijk schoon te maken

Het waskussen is meestal gemaakt van plastic. Dit is ontzettend handig. Hierdoor kun je het kussen gemakkelijk schoonmaken nadat je jouw baby hebt verschoond. Ook zitten er hoge randen aan de zijkant. Dit is voor de veiligheid van jouw baby. De baby kan er dan namelijk niet makkelijk afrollen.

Hoezen

Omdat het kussen van plastic is gemaakt, kan het wel wat frisjes en plakkerig aanvoelen. Het kan daarom fijn zijn om een mooie kussenhoes om jouw aankleedkussen te doen. Deze hoes kun je er dan gemakkelijk op en af doen, dus als er een klein ongelukje op de hoes komt kan je hem zo uitwassen.

De kussenhoezen komen in verschillende materialen dus je kunt een hoes kiezen die jij fijn vindt. Het meest populaire is de kussenstof van badstof, omdat dit zo lekker aanvoelt voor jou en jouw baby.

Aanbiedingen

Wij hebben altijd de beste aankleedkussens en kussenhoezen beschikbaar en hebben er vaak goedkope prijzen tussen zitten. In onze sale kun je ontzettend veel kussens en hoezen vinden waardoor je altijd wel een mooie producten vindt voor een goedkope prijs.

Lees meer
Filter direct op merk: Dutch Decor - Clayre & Eef

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+
Laad meer aankleedkussen en kussenhoes aanbiedingen