Geüpdatet: 16 April 2024

Babybadje aanbieding kopen?

Tot 35% korting op alle Babybadjes

Een babybadje kopen geeft je de mogelijkheid om je baby op een comfortabele manier schoon te maken. Zonder dat je kindje water in zijn neus of mond krijgt, en zonder water te verspillen in een te grote badkuip. Badjes zijn afgestemd op het formaat van je kindje, zorgen dat hij lekker ligt, en slaan niet snel om. Met een babybadje kan je je kindje veilig en met de juiste ondersteuning schoonmaken en hem laten kennismaken met de weelde van warm water.

Wat voor soort kinderbadjes zijn er beschikbaar

Het klassieke babybadje is een miniatuurversie van een bad voor volwassenen. Vaak wordt het gemaakt van stevig plastic, zodat het makkelijk te reinigen is en toch licht blijft. In deze badjes ligt je kindje op zijn rug terwijl je hem of haar wast. Je kunt hem makkelijk ondersteunen met je onderarm. Maar er zijn ook zitbadjes waarin je kindje rechtop kan zitten en gegarandeerd met zijn hoofdje boven water blijft. In zo'n badje bevindt zich vaak een zitplateautje, waarop je kindje comfortabel overeind kan zitten, ondersteund door het water en de wanden. En er zijn zelfs badjes die nog het met meeste lijken op een grote emmer. Hiervan wordt vaak gezegd dat ze de beperkte ruimte van de baarmoeder simuleren en daardoor het kindje rustig kunnen maken en op zijn gemak kunnen brengen.

Ook kunnen babybadjes verschillende toevoegingen hebben die het maken van een warm bad voor je baby extra makkelijk maakt. Bijvoorbeeld een geïntegreerde badthermometer waarmee je de temperatuur van het water tot op de graad nauwkeurig krijgt. Of een dispenser voor babyzeep, zodat je niet heen en weer hoeft te lopen van het badje naar de commode om je kindje te wassen. Babybadjes hoeven niet duur te zijn. In het prijsbereik van €10 tot €20 heb je al een uitstekend badje van plastic. Luxe badjes met speciale toevoegingen kunnen €50 tot €100 kosten.

Lees meer
Filter direct op merk: Alecto

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+