Geüpdatet: 23 Juni 2024

Dumbbell aanbieding kopen?

Tot 35% korting op alle Dumbbells

Dumbbells

Voor fans van fitness en krachttraining zijn dumbbells bijna niet meer weg te denken. Deze gewichten hebben fijne handvaten waardoor verschillende krachtoefeningen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Door een gewicht te toe voegen aan je training, worden de spieren nog beter getraind. Ook om thuis te sporten zijn er nu goedkope gewichten verkrijgbaar in de sale.

Spieren trainen met dumbbells

Een dumbbell bestaat uit een handvat met een gewicht aan beide kanten. Hierdoor kun je in beide handen een dumbbell vasthouden tijdens een krachtoefening. Een dumbbell ligt fijn in de hand waardoor je oefeningen in verschillende posities kunt uitvoeren. Met een dumbbell kun je armspieren, beenspieren en bilspieren trainen.

Het juiste gewicht

Dumbbells komen in verschillende gewichten. Het is belangrijk om de juiste gewichten te gebruiken voor de juiste oefeningen. Te zwaar trainen kan namelijk zorgen voor blessures. Bij een te zwaar gewicht is er ook de kans dat je de oefening niet correct uitvoert, waardoor deze minder effectief is. De krachttraining die je doet met een dumbbell mag aanvoelen als een uitdaging, maar moet wel correct uitgevoerd worden.

Thuis trainen

Doordat een dumbbell nu ook goedkoop verkrijgbaar is, kun je ook thuis sporten. Door de goede aanbiedingen en deals kun je verschillende gewichten kopen zodat je deze ook kunt opbouwen. Wanneer je met zwaardere gewichten wilt trainen, kun je ook een halterset aanschaffen. Hierbij kun je zelf gewichten toevoegen en deze per oefening aanpassen. Alle soorten gewichten en dumbbells zijn te koop in een voordelige aanbieding!

Lees meer
Filter direct op merk: Focus Fitness

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000
€ 2000 tot € 5000+
Laad meer dumbbell aanbiedingen