Geüpdatet: 12 Juli 2024

Fitnessbal aanbieding kopen?

Tot 15% korting op alle Fitnessballen

Fitnessballen kopen & deals

Fitnessballen zijn ideale ballen om mee te trainen. Je kunt ze thuis of in de sportschool gebruiken en ze helpen jou om verschillende onderdelen van jouw lichaam te trainen. Je kunt jouw core met een fitnessbal trainen, maar ook jouw armen en benen. Ook kun je jouw balans trainen met een goede bal.

Welke fitnessballen heb jij nodig?

Een fitnessbal kun je aanschaffen in verschillende hoogtes. De hoogtes hangen af van de lengte van jouw lichaam. Hoe langer je bent, hoe groter de fitnessbal. Je moet goed op de fitnessbal kunnen zitten met jouw voeten op de grond. Op die manier kun je goed trainen met een fitnessbal.

Designs en kleuren

Maakt het jou niets uit hoe jouw bal eruit ziet? Dat kan! Toch kun je ook tussen heel veel leuke kleuren en designs kiezen. Kies jouw fitnessbal bijvoorbeeld in jouw favoriete kleur. Iets waar je telkens weer vrolijk van wordt als je er naar kijkt. En als je dan zo vrolijk wordt van jouw bal, dan is de kans natuurlijk ook een stuk groter dat je hem steeds vaker gaat gebruiken.

Fit worden met een fitnessbal

De fitnessbal is een leuk hulpmiddel om thuis op een gemakkelijke manier fit te worden. of je nou sterker wilt wordt, of dat je meer balans wilt krijgen, het kan allebei met een goede bal. Je kunt hem meenemen naar de sportschool (wel een beetje groot om te dragen), of gewoon prima thuis gebruiken zodat je ook thuis oefeningen kunt blijven doen.

Aanbiedingen

Wij hebben een ruim assortiment aan fitnessballen. Hierdoor hebben wij ook heel veel ballen in de aanbieding. Op die manier kun je op een goedkope manier een fijne fitnessbal aanschaffen, waardoor je op een leuke manier een goede workout kunt doen.

Lees meer
Filter direct op merk: Tunturi

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
Laad meer fitnessbal aanbiedingen