Geüpdatet: 24 Juli 2024

Yogamat aanbieding kopen?

Tot 62% korting op alle Yogamatten

Yogamatten

Om yoga thuis uit te voeren is het erg handig om te beschikken over yogamatten. Deze matten zijn speciaal gemaakt om yoga en andere fitnessoefeningen op uit te voeren. De mat biedt een fijne en stevige ondergrond zodat je comfortabel verschillende poses kunt aannemen. Een goedkope yogamat van de beste kwaliteit is nu in de sale.

Thuis yoga doen met yogamatten

Tijdens yoga neem je verschillende poses aan om het lichaam te strekken en te trainen. Hierbij maak je vooral gebruik van het eigen lichaamsgewicht een gebruik je meestal geen andere gewichten. Bij yoga zijn balans, ademhaling en mediatie ook belangrijk onderdelen. Yoga kan uitgevoerd worden tijdens een groepsles, maar je kunt dit ook thuis doen. Veel yoga oefeningen gebeuren op de grond. Hiervoor wil je dus een fijn yogamatje hebben.

Yogamatten zijn gemaakt van een antislip materiaal waardoor de matten niet zullen verplaatsen tijdens een oefening. De mat blijft dus plat op de ondergrond liggen. Daarnaast biedt de mat ook veel grip waardoor je niet zult uitglijden. Deze matten zijn ook zeer geschikt voor andere soorten fitnessoefeningen.

Makkelijk verplaatsen en meenemen

Yogamatten zijn erg dun en kunnen makkelijk opgerold worden. hierdoor kun je de mat gemakkelijk meenemen en opbergen. Om thuis oefeningen te doen, kun je nu goedkoop een yogamat kopen door de vele aanbiedingen. Er zijn verschillende goede deals voor zowel dikkere als dunnere yogamatten. Door de goede aanbieding kun je eenvoudig thuis trainen en sporten met behulp van een fijne yogamat.

Lees meer
Filter direct op merk: Gaiam

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+
 
Uitgelicht
Yogamat - Gaiam Earth Lovers - Rood
€49.95
€22.95
Laad meer yogamat aanbiedingen