Geüpdatet: 17 April 2024

Badmintonracket aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Badmintonrackets

Badmintonrackets

Voor het spelen van badminton zul je uiteraard goede badmintonrackets nodig hebben. Voordat je deze gaat kopen, is het belangrijk om het juiste type racket te kopen. Hier zit namelijk veel verschil in, ookal kunnen de rackets erg op elkaar lijken. Zowel voor beginners als ervaren spelers is er een ruime keuze aan goede en goedkope aanbiedingen. In de sale kun je voor iedere speler het juiste racket vinden.

De juiste badmintonrackets uitkiezen

Het badmintonracket dat je kiest, heeft een grote invloed op hoe je speelt. Er zijn bijvoorbeeld twee bladvormen. Er zijn rackets met een ovale vorm. Deze badmintonrackets zijn erg sterk en zorgen ervoor dat je krachtig en hard kunt slaan. Er zijn ook rackets met een isometrische bladvorm. Hierbij is de bovenkant iets platter. Met dit racket hoef je minder precies te slaan, maar sla je ook iets minder krachtig. Voor beginners wordt een racket met een isometrisch blad aangeraden en voor ervaren spelers een ovaal racket.

Badmintonrackets verschillen ook in gewicht in flexibiliteit. Rackets die zwaarder zijn en minder flexibel zorgen voor meer controle. Je zult hierbij ook meer kracht moeten zetten. Dit zorgt wel voor een krachtigere slag. Flexibele en lichtere rackets zijn makkelijker om mee te spelen. Je hebt hier wel minder controle over en je kunt ook minder hard slaan.

Goedkoop een nieuw raket kopen

Of je nu ervaren bent of pas net begint, je zult altijd een mooie deal voor een racket kunnen vinden. Verschillende soorten rackets zijn te vinden met een goede aanbieding. Voor een nieuw racket hoef je dus niet te veel te betalen.

Lees meer
Filter direct op merk: yonex - DUNLOP - Carlton

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer badmintonracket aanbiedingen