Geüpdatet: 24 Februari 2024

Tarp aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Tarpen

De beste deals voor tarpen

Het campingseizoen staat weer voor de deur en daarmee ook de zoektocht naar een fijne tent. Maar wist je dat een tarp ook een hele fijne toevoeging is aan de camping uitrusting? Het aanbod tarpen is groot en om je alvast op weg te helpen hebben wij de scherpste aanbiedingen geselecteerd. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van goede deals.

Om je op weg te helpen met het kiezen van de juiste tarp hebben we hier alvast wat tips. Je kunt bij het selecteren van tarpen alvast ijken naar de pakmaat en het gewicht. De tarp kan van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals katoen en polyester. Katoen is vrij zwaar en dus niet geschikt wanneer je gaat backpacken en de tart de hele dag mee moet sjouwen. Ook kun je alvast selecteren op wel of geen stokken. Een tarp met tarpstok heeft een zwaarder gewicht en heeft een grotere pakmaat. Prima als je de tarp met de auto gaat vervoeren, maar minder geschikt wanneer je deze zelf moet dragen.

Ook is het goed om te bepalen hoe groot de tarp moet zijn. Een grote tent vraagt ook om een tarp met grotere afmetingen. Het te beschutten oppervlak is altijd kleiner dan de tarp zelf. Dus bedenk van tevoren goed hoe groot het oppervlak moet zijn wat bedekt moet worden met de tarp.

Tarpen komen in allerlei kleuren. Het is geheel afhankelijk van jouw voorkeur voor welke kleur je kiest. Om één ding hoef je je niet meer druk te maken en dat is de prijs. Wij hebben namelijk de beste sale voor je uitgekozen. Op onderstaande pagina vind je een overzicht van aanbiedingen, zodat jij een goedkope tarp kunt scoren.

Lees meer
Filter direct op merk: Sea to Summit - Vango

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer tarp aanbiedingen