Geüpdatet: 21 April 2024

Slaapmat aanbieding kopen?

Tot 25% korting op alle Slaapmatten

Slaapmatten kopen & deals

Slaapmatten zijn hartstikke handig als je onderweg bent. Je kunt ze gebruiken als een simpel matrasje om op te liggen als je bijvoorbeeld aan het kamperen of hiken bent. In combinatie met een lekkere slaapzak kom je comfortabel en warm de nacht door.

Soorten slaapmatten

Er zijn verschillende soorten slaapmatten. Sommige matten moet je zelf opblazen en andere blazen zichzelf op. De meeste matjes zijn gevuld met lucht. Lucht is een fijn opvulmiddel, omdat het ook isolerend werkt. Daardoor zijn veel slaapmatjes ook goed bestendig tegen de kou.

In sommige gevallen is de slaapmat niet met lucht gevuld, maar met iets anders. Dit kan dan dons of een synthetische vulling zijn. Hierdoor is er nog minder warmteverlies als je op het matje slaapt.

Lichtgewicht of niet

Sommige slaapmatjes zijn zo erg licht dat je ze gemakkelijk kunt meenemen op een trektocht door bijvoorbeeld de bergen. Andere matten zijn weer wat zwaarder, maar brengen dan wel extra comfort met zich mee. Wil jij graag een lichtgewicht matje? Of ga je liever voor een wat groter en zwaarder matje?

Merken en designs

Elk merk komt weer met zijn eigen design. Misschien maakt het jou helemaal niet uit wat het design van het matje is of waar het matje vandaan komt. Dan kun je gewoon prima elk matje bestellen. Als je wel graag een slaapmat van een speciaal merk wilt hebben, dan kun je daar specifiek naar opzoek gaan op onze website.

Aanbiedingen

Wij verkopen verschillende soorten slaapmatten allemaal voor een goedkope prijs. Wij hebben veel aanbiedingen en onze matjes zijn vaak in de sale. Hierdoor heb je goede matten voor een hele goedkope prijs.

Lees meer
Filter direct op merk: Nomad - Sea to Summit - Eurotrail

Filteren
Merken  

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer slaapmat aanbiedingen