Geüpdatet: 16 April 2024

Badmintonshuttle aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Badmintonshuttles

Badmintonshuttles: de beste deals!

Badmintonshuttles zijn er in veel verschillende soorten en maten, en de prijzen voor een setje shuttles kan enorm verschillen. Op deze pagina vind je ruim een aanbod aan badmintonshuttles en de beste aanbiedingen.

Shuttles voor het badminton komen in verschillende materialen. Zo zijn er shuttles van plastic of van veren, met en zonder pluimen. Maakt dit verschil? Zeker weten! De veren shuttles worden vaker gebruikt voor mensen die professioneel badmintonnen. De plastic varianten zijn meer voor recreatief gebruik, bijvoorbeeld op de camping of een middagje in het park. Deze laatste variant is namelijk een stuk goedkoper en dus perfect voor als je ze niet gebruikt om wedstrijden mee te spelen, maar gewoon voor de lol. Daarnaast gaan ze ook langer mee dan de veren variant. De veren shuttles zijn echter wel stabieler in de lucht, dus meer geschikt voor wedstrijden waar snelheid ook erg belangrijk is. Het ligt dus helemaal aan je doel welke badmintonshuttles je kiest.

Naast dat er verschillende soorten shuttles zijn, verschillen ze ook in prijs. Shuttles die voor wedstijddoeleinden gebruik worden bestaan vaak uit ganzenveren en zijn deels met de hand gemaakt, wat meer arbeidsintensief en dus duurder is. Ondanks dat de shuttles van hetzelfde materiaal zijn gemaakt, kunnen ze onderling verschillen in prijs van goedkoop tot duur. Wij geven je een overzicht van de beste deals, zodat je de shuttles altijd zo goedkoop mogelijk kan kopen. De beste aanbiedingen en de scherpste sale. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Lees meer
Filter direct op merk: Avento

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
Laad meer badmintonshuttle aanbiedingen