Geüpdatet: 23 Mei 2024

Waterfles aanbieding kopen?

Tot 25% korting op alle Waterflessen

Waterflessen kopen & deals

Waterflessen is iets wat we allemaal nodig hebben. Je moet namelijk genoeg drinken gedurende een dag en met een fles kun je er voor zorgen dat je altijd genoeg water bij je hebt, ook als je eventjes onderweg bent.

Duurzame waterflessen

Herbruikbare waterflessen zijn ontzettend duurzaam. Het is namelijk niet goed om altijd maar plastic flesjes in de winkel te kopen. Deze flesjes zijn namelijk niet of moeilijk te recyclen, waardoor ze telkens op de vuilnisbelt terecht komen. Met een waterfles kun je dit voorkomen. Die kun je telkens opnieuw vullen en schoonmaken, waardoor je nooit meer een flesje hoeft weg te gooien.

BPA-vrij

BPA is een chemisch stofje die je in veel plastic flessen kunt vinden. Als je dit flesje te vaak gebruikt, dan kan dit stofje vrijkomen en kan dit in jouw lichaam komen als je uit die fles drinkt. Dit stofje kan ook in veel plastic flesjes zitten die je in de supermarkt kan kopen.

Door een fles te kiezen die BPA-vrij is, weet je zeker dat het drinken uit die fles veilig is. Als je een nieuwe waterfles kopt, dan is dat zeker iets waar je op kunt letten.

Aanbiedingen waterflessen

Wij hebben een ruim assortiment aan waterflessen te koop. We hebben ook altijd veel flessen in de sale waardoor je ze goedkoop kunt aanschaffen. Onze aanbiedingen zijn altijd aantrekkelijk waardoor je voor een mooie prijs, een fijne waterfles thuis hebt.

Lees meer
Filter direct op merk: Brabantia

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+