Geüpdatet: 23 Mei 2024

Wafelijzer aanbieding kopen?

Tot 56% korting op alle Wafelijzers

Om de lekkerste wafels te maken heb je natuurlijk een goede wafelijzer nodig. Want zonder een goede wafelijzer kom je niet ver.

Een goede wafelijzer hebben is erg belangrijk. Het woord wafelijzer zegt het al, de traditionele wafelmakers zijn dan ook gemaakt van ijzer. De oudhollandse wafelijzers hadden een standaard vierkante of rechthoekige vorm, de Amerikaanse wafels hebben meestal een driehoekige vorm met een ronde rand en de oublies zijn helemaal rond. Gebaseerd op wat voor soort wafels je wilt maken kun je verschillende vormen wafelmakers kopen. Tegenwoordig is het mogelijk om een wafelijzer te kopen van verschillende materialen zoals van aluminium, dit materiaal wordt vooral gebruikt in de elektrische varianten.

Wat vooral handig is aan de elektrische variant is dat je het gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo zou je zelf wafels kunnen maken aan tafel waardoor je tegelijkertijd er ook van kunt genieten en gezellig met iedereen aan tafel zit. Leg er wel wat onder voor als je wat beslag laat vallen. Zo voorkom je dat de tafel niet helemaal onder zit.

Wat vooral belangrijk is voor lekkere en mooie wafels is het goed invetten van de wafelijzer. Dit voorkomt dat het beslag blijft plakken aan het ijzer of aluminium waardoor de wafel kan scheuren en niet heel blijft. Ook is het belangrijk dat de wafelmaker goed warm is, als dat niet zo is dan kunnen de wafels ook scheuren en blijven ze niet mooi.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder en wellicht vindt je de wafelijzer waar jij naar op zoek bent!

Lees meer
Filter direct op merk: Tristar

Filteren
Merken  
WMF

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000
€ 2000 tot € 5000
€ 5000 tot € 10000+
 
Uitgelicht
Buccan - Keukenmachine - Wafelijzer - 1200W - Ros?goud
€89.95
€39.95
Laad meer wafelijzer aanbiedingen