Geüpdatet: 17 Juni 2024

Printer aanbieding kopen?

Tot 48% korting op alle Printers

Er zijn veel keuzemogelijkheden bij de aanschaf van een printer. Dit hangt voornamelijk af waarvoor je de printer gaat gebruiken. Op die basis kun je bepalen of je kiest voor een Inkjet of een Laserprinter? Wil je foto’s printen of alleen documenten. Moet het snel en eindeloos achter elkaar of mag het wat rustiger aan? Veel zal afhangen of je de printer particulier of voor professionele doeleinden gebruikt. Een inkjet printer wordt het meest door particulieren gebruikt aangezien je er niet alleen documenten mee kunt printen maar ook mooie foto’s op speciaal fotopapier. Een laserprinter is vaak weer handiger in een bedrijf waar veel documenten in een vrij korte tijd uitgeprint moeten kunnen worden. Bij inkjetprinters is het vaak slechts mogelijk om maar één velletje tegelijk te scannen of kopiëren, wat natuurlijk heel vervelend is als je een bedrijf hebt waar de zaken snel moeten gaan. In dat geval kun je beter voor een laserprinter kiezen. Deze heeft namelijk een automatisch documentinvoer, waarbij je het te kopiëren stapeltje in de documenten bak neerlegt, en afhankelijk van de hoeveelheid je na 1 minuut klaar bent.

Als laatste punt is het ook nog raadzaam om te bedenken hoe je de printer aan wilt sluiten, via een kabel of via de wifi. Het aansluiten via wifi heeft namelijk veel voordelen en is eigenlijk meer van deze tijd. Je kunt met 1 druk op de knop kun je je document uitdraaien. Steeds meer printers ondersteunen ook functies als NFC en WI-FI Direct waarmee je zelfs vanaf de andere kant van de wereld thuis iets uit kunt printen.

Daarnaast is het handig om te weten of je alleen in zwart/wit wil printen of ook in kleur. Als je besluit om in kleur te willen printen ontkom je niet aan een kleurenprinter. Niet alleen de kosten van de printer zijn hiervoor vaak iets hoger dan een eenvoudigere zwart/wit printer, maar ook de cartridges zullen duurder zijn. Een volgende vraag die je jezelf moet stellen is of je alleen wilt printen of dat je het apparaat ook voor andere zaken zoals, scannen, kopiëren en/of faxen gaat gebruiken. In het laatste geval kun je voor een all in one printer kiezen. Bij een all-in one model zijn al deze functies aanwezig.

Lees meer
Filter direct op merk: HP

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000
€ 2000 tot € 5000
€ 5000 tot € 10000+
 
Uitgelicht
HP Color LaserJet Pro M183fw
€479.90
€249.00
Laad meer printer aanbiedingen