Geüpdatet: 20 April 2024

Labelwriter aanbieding kopen?

Tot 8% korting op alle Labelwriters

Een labelwriter is een heel handig apparaat om op de meest snelle en efficiënte manier adres- of verzendlabels te maken. Daarnaast kun je dit apparaat gebruiken om product etiketten, barcodes of naambordjes te maken. Labelprinters zijn hiervoor veel meer geschikt dan gewone printers. De labelwriter is voordeliger in aanschaf én in gebruik. Er zijn zeker wel een aantal zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van labelwriters.

Je kunt kiezen uit labelprinters die je kunt gebruiken als een op zichzelf staand apparaat, die voorzien is van een toetsenbord. Daarnaast zijn de meeste labelwriters zijn aan te sluiten op de computer. Dit is wel iets duurder in aanschaf maar wel een stuk efficiënter in gebruik. Er zijn diverse printers die te koppelen zijn aan Outlook en Apple mail adresboeken. Daarnaast zijn veel labelwriters te koppelen aan Excel. Hiermee hoef je zelf geen gegevens in een ander systeem te integreren. Het is hierbij wel van belang dat de systemen te koppelen zijn met de computersystemen die je gebruikt en dat ze gebruiksvriendelijk zijn.

Het printen van de etiketten kan op twee manieren gebeuren en kan geschieden door het direct thermisch printen en thermische overdracht. Bij de eerste optie heb je warmtegevoelige printmedia nodig. Bij thermische overdracht wordt er gebruik gemaakt van wax-ribbon of waslint. Hoewel je dus wel een waxrol nodig hebt, blijft de geprinte tekst wel langer leesbaar. De meest eenvoudige labelwriters kunnen één soort etiket printen, de meer uitgebreide opties zijn in te stellen zodat je diverse soorten etiketten kunt printen. Tot slot kun je kiezen uit diverse printsnelheden. Dat is van belang als tijd echt geld is.

Lees meer
Filter direct op merk: Brother

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+