Het laatste nieuws

Tot 80% korting op je nieuwe BBQ?
Klik dan hier voor een overzicht van alle BBQ aanbiedingen!...

Lees meer 20 juni 2017

Dagaanbieding nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, Dagaanbiedingen.nl stuurt u dagelijks het complete dagaanbieding overzicht!

Playstation (PS4) aanbieding kopen?

Tot 16% korting op alle Playstation 4 aanbiedingen

Laatste update: 25 juni

Lekker gamen op een Playstation 4 (of Xbox one) is natuurlijk mega vet! Echter is een PS4 console behoorlijk duur in aanschaf. Vaak kan je wel een combideal mee pakken maar dan alsnog ben je een heleboel geld kwijt. Om ervoor te zorgen dat jij in ieder geval de beste deal koopt hebben wij deze speciale Playstation 4 aanbiedingen overzicht in het leven geroepen. Elke dag struinen wij alle grote webwinkels langs om te kijken of er nog een PS4 in de aanbieding is. Deze vermelden wij vervolgens op dit playstation overzicht. Zonder een toffe game heb je niks aan een PS 4, bekijk daarom ook even onze speciale games pagina.

Bekijk ook: Bordspellen , Playmobil

PlayStation 4 500GB Black D Chassis Slim
-16%

PlayStation 4 500GB Black D Chassis Slim

€ 349,00 € 292,36
Sony Playstation 4 Vertical Stand (PS4 Slim/Pro)
-13%

Sony Playstation 4 Vertical Stand (PS4 Slim/Pro)

€ 22,99 € 19,99
Alle Playstation 4 aanbiedingen

Op deze pagina vind je alle Playstation 4 consoles en Playstation 4 accessoires die op dit moment in de aanbieding zijn.

Unieke game ervaring

Een overzicht van alle Playstation 4 aanbiedingen op 1 pagina? Wij hebben het voor je klaar staan! Dankzij de krachtige graphics en sociale mogelijkheden zijn de mogelijkheden eindeloos. Een unieke game ervaring krijg je alleen met de Playstation 4 van Sony.

Het werkt heel eenvoudig. Klik op een Playstation 4 die je wilt hebben, en je wordt doorgestuurd naar de productpagina van de betreffende Playstation 4 aanbieding. Bij ons vind je enkel betrouwbare webshops als Wehkamp, Bol.com, Kijkshop, FonQ en Expert. Zo ben je gegarandeerd van een goede service!

Playstation 4 controllers

De bijgeleverde Playstation 4 Dual shock controllers zijn uniek in zijn soort. Dankzij de ingebouwde speaker ervaar je het spelgeluid nu nog heftiger. Met het touchpad aan de voorkant van de controller navigeer je bovendien nog sneller door het menu van de Playstation 4. Dankzij de share knop kun je je spelervaring eenvoudig delen met je vrienden.

Altijd hoge korting

Omdat je nooit teveel wilt betalen, is deze pagina gesorteerd op maximale korting. Zo vind je bovenaan de Playstation 4 met de hoogste korting.

Iedere dag andere aanbiedingen

Omdat de aanbiedingen iedere dag ververst worden, vind je hier altijd het meest recente aanbod Playstation 4 koopjes. Let op, een aanbieding die vandaag geldt, kan morgen op zijn. Wees er dus snel bij!

Wil je verzekerd zijn van de goedkoopste Playstation 4 en Playstation 4 accessoires, of het nu de console zelf is of een Dual Shock controller? Dan ben je hier op de juiste plek!© Dagaanbiedingen.nl 2017

Disclaimer: Dagaanbiedingen.nl is niet verantwoordelijk voor prijsfouten.