Geüpdatet: 19 Juli 2024

Wii U games aanbieding kopen?

Tot 90% korting op alle Wii U games

Wii U games kopen & deals

Met de speciale Wii U games kun je genieten van spelletjes spelen op jouw Wii. Er zijn heel veel verschillende spelletjes die je kunt spelen om extra te genieten van jouw spelcomputer.

Hoe speel je Wii U games?

Wii U games kun je op talloze verschillende manieren spelen. Zo kun je ze direct op de televisie spelen, maar ook via de gamepad. Dit laatste is vooral handig als iemand anders al graag wat op de televisie wilt kijken. Je kunt dan rustig jouw spelletje spelen op de gamepad, zonder die ander te hoeven storen.

Samen of alleen?

Veel spelletjes van de Wii U kun je samen of alleen spelen. Het is maar net wat jij fijner vindt. Ook kan het zijn dat jij het liefste samen speelt, maar dat iemand op dat moment niet met jou kan spelen. Dan kan je er alsnog voor kiezen om alleen te gaan spelen.

Wat is jouw favoriete spel?

Er zijn talloze verschillende spelletjes voor de Wii U. Je kunt dus helemaal jouw favoriete spel kiezen. Ga jij het liefst voor een avonturenspel of een vechtspelletje? Er zijn zoveel verschillende soorten spellen dat jij urenlang spelplezier kunt hebben.

Aanbiedingen en sale

Wij hebben hartstikke veel verschillende spelletjes in ons assortiment en verkopen die voor een goedkope prijs. Omdat wij veel met aanbiedingen werken, heb je altijd de beste spelletjes in huis voor een mooie aanbiedingsprijs.

Lees meer
Filter direct op merk: Nintendo

Filteren
Merken  
D3P
NIS
THQ

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+
 
Uitgelicht
The Legend of Zelda Breath of the Wild
€69.99
€33.00
Laad meer wii u games aanbiedingen