Geüpdatet: 20 Mei 2024

Konijnenkooi aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Konijnenkooi

Verwen jouw konijn met een konijnenkooi

Jouw konijn moet altijd een goed verblijf hebben. Een konijnenkooi kopen is daarom wel een vereiste. Echter worden er veel eisen gesteld aan het verblijf van het konijn. Zo mag deze bijvoorbeeld niet te klein zijn. Je gaat daarom goed kijken naar de afmeting. Voor een kleiner konijn kun je van aanbiedingen profiteren bij kleinere kooien, terwijl een groter konijn weer veel meer ruimte nodig heeft. Je kunt het daarbij zo goedkoop maken als je zelf wilt. Een goedkope konijnenkooi is namelijk altijd te vinden.

Een konijnenkooi kent altijd een aanbieding waarvan je kunt profiteren. Nadat je de afmetingen van de kooi hebt bekeken, kun je ook nog kijken of je een kooi voor binnen of buiten nodig hebt. Binnen worden voornamelijk kunststof kooien gebruikt met een tralies, terwijl buiten kunststof of hout gebruikt worden. Daarbij kun je gelijk kijken of een konijnenkooi een extra ren moet hebben voor nog meer ruimte om rond te lopen. Ook dit behoort daarom tot de mogelijkheden binnen het assortiment.

Je kunt naast de konijnenkooi ook direct alle andere zaken aanschaffen die erbij horen. In de sale vind je daarom ook voerbakken, drinkflessen en extra speelgoed voor de konijnen. Ook kun je gaan kijken naar leuke trappetjes en andere houten ornamenten om het verblijf van jouw konijn helemaal af te maken. Jouw konijn heeft hierdoor voldoende ruimte en hoeft zich nooit te vervelen. Dankzij alle gekochte accessoires hoef je ook nergens meer aan te denken in de toekomst.

Lees meer
Filter direct op merk: Duvo

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+
Laad meer konijnenkooi aanbiedingen