Geüpdatet: 12 Juli 2024

Koffiemachine aanbieding kopen?

Tot 17% korting op alle Koffiemachines

Koffie wordt door veel mensen gezien als brandstof om de dag door te komen. Er zijn verschillende manieren om een kopje filterkoffie te zetten: met een traditioneel filter koffiezetapparaat of een machine die met koffiepads werkt. Een koffiepad is een kant-en-klaar afgesloten filtertje met daarin precies de juiste hoeveelheid koffie. Het is een handige en eenvoudige manier van koffiezetten. Bij een traditioneel filter koffiezetapparaat kan de verhouding van koffie met water zelf bepaald worden. Filter koffiezetapparaten zijn verkrijgbaar met een glazen kan of een thermoskan. Deze laatste optie is zeker aan te raden als de koffie niet direct wordt opgedronken.

Let bij aanschaf van een koffiemachine op hoeveel kopjes er tegelijk kunnen worden gezet, en opties als een waterfilter om het chloorgehalte te verminderen, de aanwezigheid van een druppelstop als de kan wordt verwijderd en een timerfunctie. Ook bij de koffiepadapparaten is er een ruime keuze in modellen en kleuren. Onder vrijwel ieder pad apparaat kunnen twee kopjes tegelijk worden gezet. Hiervoor zijn verschillende cuphouders nodig. Er zijn koffiepadapparaten die een melkschuimer als extra optie hebben.

Met een koffiezetapparaat zet je zonder enige inspanning binnen een mum van tijd een kopje heerlijke geurige koffie. Vandaar dat je in elk huis wel een koffiezetapparaat kunt vinden. Koffiezetapparaten zijn er in verschillende uitvoeringen, vormen en afmetingen, maar de meest voorkomende zijn nog steeds de filter koffiezetapparaten. Het handige van een koffiezetapparaat is dat je in één keer meerdere kopjes koffie kan zetten. Wanneer je de koffie wat langer warm wilt houden, dan kies je voor een apparaat met een thermoskan. Dan hoef je niet telkens nieuwe koffie te zetten. Er zijn ook koffiezetapparaten waarmee je 1 of 2 kopjes koffie kunt zetten, ideaal voor als je alleen bent. En als je graag je koffie zo vers mogelijk drinkt, dan kun je kiezen voor een apparaat met ingebouwde koffiebonen maler. Voor elk kopje worden de bonen dan vers gemalen, en dat proef je. Je kunt naast de elektrische koffiezetapparaten ook nog kiezen uit traditionele percolators en cafetières waarmee je handmatig koffie kunt zetten, of de bekende mokkapot waarmee je op het vuur koffie zet. Tegenwoordig zijn er natuurlijk ook nog apparaten speciaal voor cups of pads waarmee je verschillende soorten koffie kunt zetten en de traditionele espressomachines waarmee je zelf in een handomdraai een echte espresso of cappuccino zet. Afgezien van de verschillende functionaliteiten zijn er ook nog tientallen merken in verschillende kleuren en uitvoeringen op de markt. Zo kun je het koffiezetapparaat vonden wat helemaal bij jou past. Want wie begint er nu niet de dag met een kopje koffie?

 

Lees meer
Filter direct op merk: Jura

Filteren
Merken  
WMF

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000
€ 2000 tot € 5000+
Laad meer koffiemachine aanbiedingen