Geüpdatet: 19 Mei 2024

Hondensnacks aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Hondensnacks

Tussen zijn natvoer en hondenbrokken door zijn er verschillende momenten waarop je hond wel een snackje mag. Je kunt hondensnacks aan je huisdier geven gewoon omdat je van hem houdt. Maar snacks helpen ook om het gebit en conditie van de vacht van je hond in stand te houden. Bovendien kan je snacks uitdelen wanneer je hond gewenst gedrag uitvoert, en zo snacks gebruiken om hem te trainen. Er zijn genoeg bewerkte snacks op de markt die bestaan uit waardeloze of dikmakende en ongezonde bestanddelen. Maar er zijn ook erg veel hondensnacks gemaakt van natuurlijke materialen. Je huisdier vindt die erg lekker en ze dragen bij aan zijn conditie. Op deze pagina vind je verschillende snacks die vrij zijn van geur- kleur- en smaakstoffen, gluten en granen, anti-oxidanten en andere toevoegingen. Vaak zijn deze snacks gemaakt uit restproducten uit de vleesindustrie, zoals orgaanvlees. Ze zijn gezond, lekker en leveren voedingsstoffen die in het dieet van je hond kunnen ontbreken.

Wanneer geef je je hond een snack

  • Bij de training. Kleine hapjes zoals hondensnoepjes, brokjes of kleine stukjes gedroogd vlees zijn ideaal om je hond te trainen. Je draagt ze makkelijk bij je en hebben een heerlijke smaak, waardoor je hond zijn best gaat doen om het door jou gewenste gedrag te vertonen. Beloon je kameraad telkens als hij doet wat je wilt, en je moet eens zien hoe snel jouw hond bijleert.
  • Voor een gezond gebit. Snacks die gemaakt zijn van stevig materiaal met een taaie textuur zijn ideaal voor je hond om op te knagen. Door het kapot knagen van zo’n snack vervult de hond een natuurlijke behoefte. Hierdoor blijft zijn gebit schoon gezond en stevig. Ook zijn tandvlees en tong worden sterker als je hem regelmatig laat kluiven op zo’n kauwsnack. Bovendien voorkom je hiermee dat de hond gaat knagen aan onderdelen van jouw interieur!
  • Om hem te verwennen. Natuurlijk hoeft het geven van snacks niet speciaal een doel te hebben. Je bent dol op je hond, en dat laat je graag merken door hem te verwennen met lekkere brokjes, stukjes gedroogd (orgaan)vlees en andere snacks. Er zijn genoeg snacks die voor honden superaantrekkelijk zijn, bijvoorbeeld die gemaakt van gedroogd vlees, hart of pens, en die toch gezond zijn voor je huisdier. Deze snacks bevatten waardevolle voedingsstoffen en maken je hond niet dik.

Lees meer
Filter direct op merk: Beeztees - TRIXIE - Duvo

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer hondensnacks aanbiedingen