Geüpdatet: 17 April 2024

Bench aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Benches

Een puppy bench is een plek om jouw jonge hondje een veilige plek te verschaffen, en om hem even een time-out te kunnen geven als jij buiten de kamer werk moet verrichten. Als je op de juiste manier gebruik maakt  van een puppy bench, dan is dit absoluut niet zielig voor een diertje. Sterker nog, jonge hondjes zijn zo actief en krijgen zoveel indrukken op zich af dat ze hun eigen pootjes vaak voorbij lopen! Ze zijn dan heel blij met een besloten plekje helemaal voor zichzelf. In een bench kunnen ze tot rust komen, een dutje doen, en alle indrukken van de dag verwerken. Een puppy bench is kleiner dan een bench voor een grote hond. Als het hondje zich aan alle kanten omringd voelt door wanden, dan voelt het zich veiliger. Zo verlaag je het stressniveau van je kleine vriendje.

Welke soorten puppy benches zijn er op de markt

Puppy benches voor in huis worden meestal gemaakt van stevig metaal, met verschillende klapluiken die je naar behoefte open kan zetten. Je kunt je hondje er ook tijdelijk in vastzetten, zodat hij veilig is als jij even afwezig bent. Zo voorkom je dat je huisdier je interieur kapot maakt, of gevaar loopt door op elektriciteitssnoeren te gaan knagen of gevaarlijke stoffen in te slikken. En de bench is ook ideaal voor jonge hondjes die nog niet zindelijk zijn.

  • Er zijn benches van blank metaal, die erg makkelijk schoon te maken zijn.
  • Maar ook benches van zwart geverfd metaal, waardoor je puppy zich iets meer omsloten voelt. De onderkant van puppy benches is meestal gemaakt van een stevige metalen plaat, die makkelijk losgekoppeld kan worden van de wanden en eenvoudig kan worden schoongemaakt.
  • Ook kan je puppy benches kopen die bestaan uit of overdekt zijn met donkere hoezen, zodat je hondje makkelijker in slaap valt en niet gestoord wordt door fel licht.
  • Tenslotte zijn er “benches” die helemaal van stof zijn en ook gebruikt kunnen worden als reismand.

Met een puppy bench geef je je pup een plekje dat helemaal van hem is, en waarin hij zich terug kan trekken als de grote buitenwereld even te veel voor hem wordt.

Lees meer
Filter direct op merk: FLAMINGO

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
Laad meer bench aanbiedingen