Geüpdatet: 18 Juni 2024

Combinatietang aanbieding kopen?

Tot 22% korting op alle Combinatietangen

Aanbiedingen voor combinatietangen

Een combinatietang is onmisbaar wanneer je weleens klust. Deze tangsoort is namelijk geschikt voor bijna elke klus door zijn universele karakter. Je kunt het desbetreffende voorwerp wat je tussen de tang knijpt namelijk verbuigen, snijden of platknijpen. Ideaal voor in de gereedschapskist en met deze aanbiedingen ook nog eens goedkoop!

De combinatietang heeft net zoals elke andere tang twee hefbomen met in het midden een scharnier. Bij het klussen is een combinatietang onmisbaar, omdat deze drie functies heeft en dus vele klussen aankan. Je kunt met deze tang knippen. De tang heeft namelijk scherpe snijkanten aan de achterkant van de bek, waardoor je dunne metaalsoorten gemakkelijk kunt doorknippen. Het buigen doe je met de voorkant van de bek en met het midden kun je schroeven los- en vastdraaien door middel van de ronde uitstulping. Vele klussen in en rondom het huis kun jij dus doen met een combinatietang.

Er zijn verschillende combinatietangen op de markt. Het verschil zit hem vooral in de lengte van de handvatten. Met langere handvatten kun je meer druk uitoefenen. Ook heeft de ene tang een betere grip dan de ander. Hoe beter de grip in jouw handen, hoe nauwkeuriger je de klus kunt uitvoeren. Houd de tang dus goed en stevig bij de handgrepen vast.

Een goedkope combinatietang is snel gevonden. Op deze pagina vind je de beste deals en sale artikelen, zodat je niet teveel betaalt voor dit stuk gereedschap. Een combinatietang hoeft niet duur te zijn.

Lees meer
Filter direct op merk: Stanley

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
Laad meer combinatietang aanbiedingen