Geüpdatet: 25 Mei 2024

Hamer aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Hamers

Hamers

Voor verschillende klussen zul je hamers nodig hebben. Hamers komen echter in veel verschillende vormen en maten. Iedere hamer is geschikt voor een specifieke taak. Het is dus belangrijk om de juiste hamer te hebben voor de klus die jij moet uitvoeren. Een goedkope hamer is hier niet moeilijk om te vinden. Door de uitgebreide sale kun je voor iedere klus de juiste hamer vinden.

Verschillende soorten hamers

Een bankhamer is misschien wel de meest gebruikte soort hamer omdat deze erg veelzijdig is. Deze hamer kan gebruikt worden om spijkers mee in te slaan en voor licht sloopwerk. Het is altijd handig om deze hamer in huis te hebben. Een klauwhamer heeft een ronde kop waarmee gehamerd kan worden. Aan de achterkant is er ook nog een groef te vinden waarmee je spijkers of nagels kunt verwijderen. Voor het echte sloopwerk kun je het beste een moker gebruiken. Deze hamer is vrij zwaar en heeft een groter oppervlak.

Wanneer je de oppervlakte niet wilt beschadigen, kun je kiezen voor de aanbieding van een rubberen hamer of kunststof hamer. Deze hamer is zachter en geschikt voor delicaat werk.

De juiste hamer kopen

Wanneer je het juiste type hamer uitgezocht hebt, is er nog meer keus. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hamer met een rubberen handgreep. Deze hamers hebben meer grip, waardoor je deze beter kunt gebruiken. Alle soorten hamers zijn goedkoop door de deals die dagelijks geselecteerd worden. Voor verschillende aanbiedingen kun je hier verder kijken.

Lees meer
Filter direct op merk: Skandia

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20+
Laad meer hamer aanbiedingen