Geüpdatet: 1 Maart 2024

Liniaal aanbieding kopen?

Tot 16% korting op alle Linialen

Linialen kopen & deals

Linialen zijn heel erg handig tijdens het klussen. Je meet namelijk alles heel erg nauwkeurig. Hierdoor kun je met veel precisie klussen. Een liniaal hoeft helemaal niet duur te zijn. Hierdoor heb je voor een goedkope prijs al een handig klusmateriaal thuis.

Waarvoor gebruik je linialen?

Linialen gebruik je om een afstand op te meten. Dit kan per meter, centimeter of zelfs per millimeter. Je begint te meten aan het begin van het object en je meet dan tot het einde of waar je het object bijvoorbeeld wilt afsnijden. Als je een liniaal heel effectief wilt gebruiken, dan kan je er voor kiezen om ook een waterpas aan te schaffen.

Gebruiken van jouw meetinstrument

Het is heel erg handig om ook een potlood te hebben als je start met meten. Je kunt dan met jouw potlood aftekenen tot waar je gemeten hebt. Als je het plankje of schilderijtje of dat wat je anders aan het meten bent, hebt opgehangen, dan kun je het potloodstreepje gewoon weer uitgummen. Je ziet er dan helemaal niets meer van.

Kleine afstanden

Een liniaal gebruik je voor kleine afstanden. Hij heeft namelijk maar een beperkte lengte en is daarom het handigst als je iets moet meten wat niet zo lang is. Wil je iets veel langers meten? Dan kun je bijvoorbeeld beter voor een rolmaat kiezen. Deze kun je uittrekken en kunnen een hele grote lengte meten.

Aanbiedingen & sale

Wij hebben een ruim assortiment aan linialen en hebben altijd veel mooie aanbiedingen. Hierdoor kun je al voor een goedkope prijs een goede liniaal aanschaffen. Je kunt dan direct starten met klussen!

Lees meer
Filter direct op merk: Westcott

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 1
€ 1 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
Laad meer liniaal aanbiedingen