Geüpdatet: 25 Mei 2024

Afstandsmeter aanbieding kopen?

Tot 28% korting op alle Afstandsmeters

Afstandsmeters: de beste deals

Vroeger werd er gebruik gemaakt van een rolmaat om een ruimte of ander oppervlak op te meten. Tegenwoordig gaat dit allemaal een stuk makkelijker en sneller, door middel van de afstandsmeter. Een afstandsmeter werkt met een laser, die de afstand meet tussen het apparaat en bijvoorbeeld een wand. Zo kun je snel en nauwkeurig meten.

Is een rolmaat lastig te gebruiken als je alleen bent, met een afstandsmeter is dat verleden tijd. Afstandmeters zijn zeer nauwkeurig en hebben verschillend bereiken. De keuze in afstandsmeters is enorm. Daarom helpen we je graag op weg om een goedkope afstandsmeter te maken en hebben we de beste aanbiedingen voor je geselecteerd.

Voor je een afstandsmeter gaat aanschaffen moet je het doel van het gebruik bepalen. Wanneer je binnen gaat meten heb je vaak genoeg aan een bereik van 10 en 40 meter. De regel geldt vaak dat hoe langer de afstand, hoe kwalitatiever de meter is. Er zijn modellen met een bereik tot 200 meter en zelfs tot 1 kilometer. Wanneer je budget het toelaat kun je het beste kiezen voor een afstandsmeter met een zo groot mogelijk bereik.

Naast het bereik kun je ook letten op de grootte en het gewicht van de meter. Zeker wanneer je vaak gaat werken met een afstandsmeter is een licht gewicht meter fijn. Daarnaast kun je rekening houden met het display, het ontwerp en het geheugen. Ook is de gegevensoverdracht een kenmerk wat je zou mee kunnen nemen in je keuze. De prijs, daar hebben wij alvast aan gedacht. We hebben de beste aanbiedingen op een rij gezet, zodat jij goedkoop een afstandsmeter kunt kopen die het beste bij jouw budget past.  

Lees meer
Filter direct op merk: Stanley

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
Laad meer afstandsmeter aanbiedingen