Geüpdatet: 30 Mei 2024

Bakvorm aanbieding kopen?

Tot 49% korting op alle Bakvormen

Maak het bakken van een heerlijke cake, quiche of taart makkelijker dan ooit. En koop een moderne, leuk vormgegeven bakvorm met of zonder antikleeflaag. Er zijn duizend-en-een modellen in de handel, die allemaal een extra bijzondere look aan jouw bakproducten geven. Ideaal voor speciale gelegenheden en feestdagen, maar ook gewoon leuk voor de cakes en taarten die je op willekeurige momenten maakt. Er zijn heel veel verschillende modellen bakvormen te verkrijgen. Kies het product dat past bij jouw behoeften en dat speciale voordelen heeft op het gebied van schoonmaken en het extra krokant worden van jou baksels.

Welke soorten bakvormen kan je kopen

Er zijn veel modellen bakvormen verkrijgbaar. Van muffintrays tot decoratieve tulbanden, van rechthoekige cakeblikken tot de bekende springvormen waar je heel gemakkelijk taarten mee bakt. Ook wat materiaal betreft zit er flink wat variatie in het assortiment bakvormen.

  • Professionele banketbakkers zweren bij het gebruik van koper en onbehandeld metaal, waarmee je een erg krokant laagje op jouw quiche of taart kan toveren.
  • Bakvormen van blik of aluminium zijn goedkoop en praktisch, en vaak behandeld met een speciale antikleeflaag, waardoor de taart of cake uitstekend en in zijn geheel loskomt uit de vorm. Door deze laag wordt het onderhoud van de vorm bovendien een makkie.
  • Bakvormen van siliconen zijn heel makkelijk in het gebruik en kunnen de meest bijzondere vormpjes aan je muffins en cakejes geven – ontzettend leuk voor de kids aan wie je ze serveert.

Al deze vormen hebben hun eigen voordelen op het gebied van schoonmaken, gebruiksgemak en hoe lang ze meegaan.

Wat kosten bakvormen

Bakvormen zijn al vanaf een paar euro te koop. Ingewikkelde metalen vormen, zeker de exemplaren van koper, kunnen meer dan 50 euro kosten. Binnen dit prijsbereik heb je de keuze uit heel veel verschillende modellen, waar er ongetwijfeld een paar tussen zitten die ideaal zijn voor jouw favoriete  projectjes. Daarmee wordt je plezier in het maken van een heerlijke en indrukwekkende creatie voor familie en vrienden nog groter.

Lees meer
Filter direct op merk: KitchenAid

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+
 
Uitgelicht
Kaiser Backformen Springvorm Classic Plus Springvorm 26 cm rond met 2 bodems, made in Germany
€32.99
€16.68
Laad meer bakvorm aanbiedingen