Geüpdatet: 29 Februari 2024

55 inch tv aanbieding kopen?

Tot 17% korting op alle 55 inch tv's

55-inch televisie: Wat je moet weten
Als u op zoek bent naar een televisie die groot genoeg is om uzelf onder te dompelen in sport, tv-programma's of films, of het spelen van games, maar niet zo groot dat hij de kamer volledig domineert, zal een 55-inch televisie waarschijnlijk alle vakjes aanvinken. De meeste van de nieuwste 55-inch TV's zijn groot genoeg om beschikbaar te zijn met 4K Ultra HD resolutie, wat betekent dat u comfortabel kunt zitten zo dicht als 4,5 meter afstand, of zo ver als 11,5 meter afstand, om te genieten van alle fijne, levensechte details zonder vervorming. Als u voor 4K kiest, betekent dit ook dat u kunt rekenen op uw huidige films en tv-programma's die er beter uitzien dankzij geavanceerde videoverwerkingschips die al uw content opwaarderen tot bijna 4K Ultra HD-kwaliteit.
Afhankelijk van uw plannen voor de indeling van de kamer, kunt u kiezen voor een TV-standaard. Of u kunt uw nieuwe 55-inch flatscreen-tv aan de muur bevestigen, wat u meer flexibiliteit geeft bij de opstelling van de stoelen en het meubilair. Een goede keuze voor de montage is het gebruik van een full-motion TV muurbeugel, die de kijkhoekopties maximaliseert en ook kan helpen bij het verminderen van de schittering in lichte gebieden. Conventionele wijsheid stelt voor om uw TV te monteren, zodat het middelste derde deel van het scherm op ooghoogte is.
55-Inch TV: Andere overwegingen
De meeste van de nieuwste TV's besteden minder ruimte aan luidsprekers, ten gunste van technologie die gericht is op een betere kwaliteit van het beeld en een slankere totale omvang. Daarom kunt u overwegen om de ingebouwde audio te versterken met een alles-in-een geluidsbalk die een grotere, vollere, meer sonische ervaring biedt, en een die het verbeterde, levensechte beeld beter aanvult zonder veel ruimte in beslag te nemen.
U zult ook uw opties voor de inhoud willen overwegen. Natuurlijk kunt u kiezen voor de traditionele kabel, of u kunt een slimme tv kiezen die alles bevat wat u nodig hebt om toegang te krijgen tot streaming sites zoals Netflix, Hulu en anderen via het internet (met uitzondering van het serviceabonnement). Andere opties zijn het verkrijgen van een media-streaming-apparaat dat uw nieuwe televisie slimme mogelijkheden biedt, of het aansluiten van een spelsysteem zoals de Xbox One-console, die niet alleen internet en streaming mogelijkheden biedt, maar ook Blu-ray-films en gaming binnen handbereik brengt. In dat geval wilt u een tv kiezen die is uitgerust met voldoende USB-poorten voor wat u wilt voor randapparatuur, en waarschijnlijk heeft u ook HDMI-kabels nodig om alles aan te sluiten.

Lees meer
Filter direct op merk: LG

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000
€ 2000 tot € 5000+
Laad meer 55 inch tv aanbiedingen