Geüpdatet: 23 Juni 2024

Screen protector aanbieding kopen?

Tot 55% korting op alle Screen protectors

Een screen protector is echt een must have voor een smartphone en elk ander telefoon met een breekbare en kwetsbaar scherm.

De screen protector is verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Waaronder de glazen variant het meest populaire is vanwege te touch ervan. De glazen variant voelt aan als het scherm van je telefoon waardoor je eigenlijk helemaal niet door hebt dat er iets op je scherm zit. Echter is de glazen variant wel iets dikker dan de plastic variant van de screen protector. Als je wilt dat je telefoon niet dikker lijkt dan dat die is dan zou je het beste kunnen kiezen voor de plastic variant. Beide zijn bedoelt om het scherm van je telefoon te beschermen tegen krassen en vuil op je scherm.

Om de screen protector aan te brengen moet je erg precies te werk gaan. Als je dat niet doet dan kan de screen protector scheef geplaatst worden of er ontstaan lucht bubbels tussen het scherm van de telefoon en de screen protector. Dat wil je absoluut niet hebben. Als het zelf niet lukt dan kun je altijd even lang een telefoon winkelen gaan om de screen protector erop te laten zetten.

Er bestaan ook screen protectors voor de achterkant van je telefoon. Sommige telefoons hebben een glazen achterkant en die wil je ook heel houden. Dit kan dan ook door middel van een screen protector te plaatsen op de achterkant.

Bekijk het aanbiedingen overzicht hieronder voor screen protectors en koop de screen protector voor op jouw telefoon.

Lees meer
Filter direct op merk: AZURI

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
 
Uitgelicht
BlueBuilt Samsung Galaxy S22 Plus Privacy Filter Screenprotector Glas
€29.99
€17.99
Laad meer screen protector aanbiedingen