Geüpdatet: 23 Mei 2024

Telefoonhoesje aanbieding kopen?

Tot 83% korting op alle Telefoonhoesjes

Als je ervoor wilt zorgen dat je lang kunt genieten van je telefoon is het belangrijk dat je hem goed beschermd. Daarvoor hebben wij telefoon hoesjes aanbiedingen voor je op een rijtje staan.

Door middel van een telefoon hoesje bescherm je je telefoon tegen allerlei soorten vuil, vocht en kan je telefoon zeker ook tegen een stootje! Er zijn zo veel verschillende soorten hoesjes. Zo zijn er transparante hoesjes van kunststof die zijn erg licht in gewicht en makkelijk om op je telefoon te doen. Ook zijn er hoesjes verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren en printjes. Het is zelf mogelijk om de hoesjes te personaliseren en te laten maken naar jou wensen. Dit kan met een bepaalde tekst, foto’s of met een eigen design van jezelf. Het is allemaal mogelijk.

Daarnaast zijn er ook hard covers beschikbaar. Ze worden hard covers genoemd omdat deze hoezen iets dikker en steviger zijn dan de hoezen die zijn gemaakt van kunststof. Deze hoezen beschermen vaak de voor en achter kant van je telefoon en zijn daarom ook erg gewild. Ook komen ze voor alleen de achterkant van je telefoon als je niet houd van een flip cover.

Bekijk hieronder het aanbiedingen overzicht en vindt de telefoonhoes die op jouw telefoon past!

Lees meer
Filter direct op merk: Vivanco - Otterbox - Black Rock

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
 
Uitgelicht
Otterbox Strada Samsung Galaxy S23 Plus Book Case Leer Zwart
€49.99
€29.99
Laad meer telefoonhoesje aanbiedingen