Geüpdatet: 24 Juli 2024

Kurkentrekker aanbieding kopen?

Tot 9% korting op alle Kurkentrekkers

Ze zijn onmisbaar

Geheel in stijl een dure Bordeaux uit 1945 openen is niet voor iedereen weggelegd. Maar je kan het zo stijlvol maken als je zelf wilt. Kurkentrekkers zijn de redders in menig sociale gelegenheid. Ze vervullen een nuttige functie en horen thuis in elk huishouden. Welke je ook kiest, het ontwerp en de functionaliteit liggen in jouw handen.

Kurkentrekkers met toeters en bellen

Voor kelners is het zaak om een goed uitgeruste kurkentrekker op zak te hebben, maar als je thuis snel een fles wijn wilt openen dan is een simpel model ook niet onverdienstelijk. Hou je van design dan is het leuk om de kleur af te stemmen op je interieur. Ga je voor klassiek grijs of misschien toch paars? Aan keuze ontbreekt het niet. Dan zijn er natuurlijk ook nog elektrische modellen…

Kurkentrekkers door de eeuwen heen

Voor de liefhebber kan een kurkentrekker met moderne opties een leuk snufje zijn. Waarom zou je daar niet voor gaan als je er veel gebruik van maakt? Zo zijn er luchtdruk kurkentrekkers, maar ook 3-in-1 sleutelhanger modellen, zodat je tijdens elke gelegenheid snel een fles wijn kunt opentrekken. Trek je dus niks aan van al die verschillende modellen; er zit er vast en zeker een tussen voor jou.

Lees meer
Filter direct op merk: Vacuvin

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+