Geüpdatet: 19 Mei 2024

IPad Mini aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle iPad Mini

De iPad Mini is het kleinste model van de tablets die Apple op de markt heeft gebracht. Het is een uitstekende device voor een redelijke prijs. De iPad Mini heeft veelzijdige functionaliteiten die uitstekend passen bij een dagelijks particulier gebruik. Van de iPad Mini zijn diverse varianten op de markt, de iPad Mini 2 en de iPad Mini 4. Het laatstgenoemde model is de meest recente variant. Zoals alle iPads worden ook de iPad Mini modellen aangestuurd door het iOS besturingssysteem. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat speciaal voor Apple ontwikkeld is. Dit systeem sluit volledig aan op de wensen uit de praktijk. Er zijn veel apps beschikbaar en de Apple gebruikers krijgen regelmatig updates aangeboden. Het nieuwste besturingssysteem is iOS 9. Deze nieuwe specificatie zal van invloed kunnen zijn op de keuze die je maakt tussen de iPad Mini 2 en de iPad Mini 4. Het oudere model zal in de toekomst minder geschikt zijn voor de iOS updates die gaan komen. Daarnaast zijn er nog andere verschillen tussen de twee modellen met betrekking tot de functionaliteiten.

De keuze voor een iPad Mini zal voornamelijk gebaseerd zijn op het handige formaat en het gewicht. Deze 7,9 inch tablet weegt slechts 300 gram en kun je makkelijk overal naar toe meenemen. Het is een uitstekende device om op te internetten, je e-mail bij te houden en andere dagelijkse handelingen die aangestuurd worden door het internet. Het kleine formaat heeft een groot voordeel met betrekking tot de schermresolutie. Dit “mini-model” heeft de hoogste scherm dichtheid (326 ppi) van alle Apple iPad modellen. Je bent dus verzekerd van een zeer scherp beeld. Het gebruiksgemak van het kleine (retina) scherm van de iPad Mini kun je verbeteren door handige Apple accessoires te gebruiken als de Apple Pencil en de Smart keyboard. De iPad Mini modellen zijn voorzien van een A7 processor die ook gebruikt wordt in de iPhone 5s.

Zoals aangegeven zijn er een aantal verschillen te onderscheiden tussen de iPad Mini 2 en de iPad Mini 4. Het nieuwere model heeft een gelamineerd display dat voorzien is van een anti-reflectie coating en heeft een aanzienlijk betere kleurweergave. Met de iPad Mini 4 kun je 8MP foto’s maken terwijl de iPad Mini 2 je van 5MP foto’s voorziet, tevens heb je op deze tablet geen burst mode en kun je bij het filmen geen gebruik maken van de slow motion functie. Tot slot is het goed te vermelden dat alleen de iPad Mini 4 de beschikking heeft over de Touch ID functie en de split view mogelijkheid. Dit laatste is misschien ook niet de meest essentiële functie voor deze handige mini iPad van Apple waarin prijs en kwaliteit een goede combinatie vormen.

Lees meer
Filter direct op merk: Apple

Filteren
Prijs
€ 0 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+