Geüpdatet: 25 Mei 2024

E-reader aanbieding kopen?

Tot 30% korting op alle E-readers

Honderden boeken meenemen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Dankzij de e-reader is het mogelijk om honderden boeken digitaal mee te nemen. Met de speciale elektronische inkt lijkt het net alsof je een echt boek aan het lezen bent. Een bijkomend voordeel is dat een e-reader ook nog is heel energiezuinig is vergeleken met een tablet waardoor je tot maarliefst een half jaar zonder opladen je favoriete boeken kan lezen. De apparaatjes zijn helaas wel behoorlijk prijzig en daarom hebben wij deze speciale e-reader aanbieding pagina gemaakt. Op deze pagina vind je alle actuele e-reader aanbiedingen van alle grote webwinkels.

Waar we vroeger een grote hoeveelheid boeken mee namen op reis, is dat tegenwoordig verleden tijd. Net zoals met zoveel dingen is er ook hiervoor een E-versie, genaamd de e-reader. Je kunt hier stapels boeken op downloaden zonder dat in een apparaat kunt meenemen. Er zijn verschillende soorten e-readers op de markt, dus het is wel verstandig om van te voren erover na te denken wat je precies met de E-reader van plan bent.

Zo zijn er bijvoorbeeld E-Ink e-readers. Dit apparaat is zeer energiezuinig. Wanneer het scherm eenmaal klaar voor gebruik is, verbruikt het bijna geen stroom meer. Alleen handelingen, zoals bladeren en het menu raadplegen, kosten een heel klein beetje energie. Een E-Ink e-reader dan ook enkele weken zonder te hoeven opladen functioneren. Daarnaast gebruikt een E-Ink e-reader geen achtergrondverlichting in het scherm. Daardoor is het net alsof je een gewoon boek leest. Zelfs in de volle zon kun je gewoon doorlezen. Iets wat met een ander soort E-reader, namelijk die met een LCD scherm niet kan. Het e-Ink scherm is zeer rustig voor de ogen. Tot slot kan een e-reader een grote hoeveelheid e-boeken opslaan. Het interne geheugen van e-readers is vaak zo'n 2 GB, genoeg voor duizenden e-boeken. Daarnaast is het geheugen vaak uit te breiden met een extra geheugenkaart, meestal van het type micro SD. E-Ink carta is de nieuwste versie van E-Ink, met 50 % meer contrast, een scherp en prettig leesbaar beeld en bladzijden die sneller ”omslaan”.

Een e-reader biedt nog andere voordelen ten opzichte van een papieren boek. Lettergrootte zijn eenvoudig en naar behoefte aan te passen. Een e-book zal voor je onthouden waar je gebleven bent in een boek. Een ander voordeel is dat je vanuit huis nieuwe boeken aan kunt schaffen. Na aankoop ontvang je binnen een paar seconden een link waarmee je het boek kunt downloaden. Zo kun je bijna direct beginnen met lezen. De meeste E-reader schermen zijn diagonaal zo’n 15,24 centimeter (6 inch). Daarnaast is het goed om te kijken waar je de boeken besteld, dit is namelijk van invloed op de e-reader keuze en is het goed om de opslagcapaciteit goed te bepalen. Op 1 GB kunnen zo’n 1000 boeken worden gedownload.

Lees meer
Filter direct op merk: POCKETBOOK

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer e-reader aanbiedingen