Geüpdatet: 12 Juli 2024

Hocker aanbieding kopen?

Tot 80% korting op alle Hockers

Hockers kopen & deals

Hockers zijn leuke elementen die je naast je bank kan plaatsen. In de meeste gevallen wordt hij al meegeleverd met jouw bank. Ook kun je ervoor kiezen om los een nieuwe hocker te bestellen. Dit is vooral leuk als je de hocker graag in een andere stijl wilt hebben dan jouw bank.

Verschillende soorten hockers

Er zijn allerlei verschillende soorten hockers. Ze komen in alle soorten materialen, kleuren en designs. Hierdoor kun je altijd wel een hocker vinden die precies bij jouw wensen past. Kies je een hocker die anders is dan jouw bankstel? Dan ga je voor een echte eyecatcher in jouw huis die een leuke nieuwe invloed geeft aan jouw interieur.

Modellen

Je kunt jouw hocker in verschillende soorten modellen krijgen. Zo heb je ronde, vierkante en rechthoekige modellen. Ronde modellen zijn vooral mooi als je zachte vormen in jouw interieur wilt creëren. Een vierkante hocker is mooi als je hem als bijzettafel wilt gebruiken. Je kunt hier een mooi dienblad op zetten. Een rechthoekige hocker is weer extra fijn als je gasten hebt. Op die manier kan je namelijk extra plaatsen om te zitten creëren in jouw woonkamer.

Aanbiedingen hockers

Wij hebben altijd mooie hockers in de aanbieding. Als je in onze sale kijkt, dan zie je dat we ook veel goede merken voor een mooie en goede prijs aanbieden. Door in ons ruime assortiment op zoek te gaan naar een fijne hocker, zul je altijd iets moois vinden voor een goede prijs.

Lees meer
Filter direct op merk: Home Affaire - Leen Bakker - Cotta

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
 
Uitgelicht
Places of Style Hocker Milano passend bij de serie
€1499.99
€739.99
Laad meer hocker aanbiedingen