Geüpdatet: 30 Mei 2024

Gordijnen aanbieding kopen?

Tot 75% korting op alle Gordijnen

Gordijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Hierdoor kun je jouw raambekleding volledig passend maken bij je wooninrichting. De keuze voor een gordijn zal afhangen van je smaak en de gebruikers doelstelling. Vitrage wordt bijna altijd in combinatie met overgordijnen gebruikt. Deze gordijnen geven privacy en hebben een geluiddempende werking. Deze gordijnen zijn niet toepasbaar voor verduistering. Hiervoor worden de overgordijnen gebruikt. Overgordijnen zijn stoffen die in plooien of ringen aan een rail of een roede voor het raam gehangen worden. De gordijnen hebben een geluidsabsorberende functie en hebben invloed op de akoestiek in huis. Daarnaast zullen deze gordijnen de kou van buiten tegenhouden en de warmte binnen vasthouden. De Inbetweens zitten hier precies tussenin.

Deze gordijnen geven veel privacy, maar zijn niet verduisterend. Daarnaast hebben deze gordijnen ook géén isolerende werking. Inbetween gordijnen hebben echter wel een veelzijdige toepasbaarheid en zijn gunstig in prijs. De verduisterende gordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Er zit verschil in constructie van de gordijnen en hierdoor in de verduisteringsgraad. Dit hangt af van de gekozen kleur en voering. Naast de traditionele gordijnen, zijn er ook veel varianten in rolgordijnen. Er zijn rolgordijnen in verduisterende (voor de slaapkamer) en niet-verduisterende (voor de woonkamer) varianten. De verduisterende versie wordt vaak gebruikt in slaapkamers. Als variant op rolgordijnen, zijn er vouwgordijnen, plissé gordijnen en jaloezieën. De laatstgenoemde variant kennen we ook als luxaflex.

Je kunt de lichtinval bij deze optie uitstekend reguleren. Jaloezieën of luxaflex zijn verkrijgbaar in pvc, aluminium of hout, waarbij je voor diverse kleurstellingen kunt kiezen. Vouwgordijnen hebben door de uitvouwbare stof meer volume. Plisségordijnen hebben een modernere uitstraling dan vouwgordijnen en hebben een zogenaamde zijgeleiding, zodat je de gordijnen ook van beneden naar boven kunt schuiven. Hierdoor kun je een gedeelte van het venster afdekken.

Lees meer
Filter direct op merk: Leen Bakker

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 2
€ 2 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
 
Uitgelicht
Gordijnstof Praag - blauw - Leen Bakker
€8.99
€5.00
Laad meer gordijnen aanbiedingen