Geüpdatet: 19 April 2024

Elektrische step aanbieding kopen?

Tot 44% korting op alle Elektrische steppen

Elektrische steppen

Om meer snelheid te creëren op een step, kun je tegenwoordig ook elektrische steppen kopen. Deze steppen hebben een oplaadbare batterij en motor waardoor je zelf minder hard hoeft te steppen. Wanneer je onderweg bent, houdt de step de gewenste snelheid aan. Er zijn verschillende soorten goedkope elektrische steppen in de aanbieding. Deze zijn geschikt voor verschillende leeftijden en bereiken ook een andere maximale snelheid.

Elektrische steppen gebruiken

Een elektrische step lijkt op het eerste gezicht op een normale step. De step heeft twee wielen, een plateau en een verstelbaar handvat. Het grote verschil zit hem in de elektrische motor. Hierdoor hoef je zelf geen kracht te geven bij het steppen. Je kunt de step ook altijd gebruiken zonder de motor aan te zetten. Met de motor aan zal de step zelf op snelheid blijven. Deze snelheid kun je zelf bepalen. Een elektrische step voor kinderen gaat meestal tot 6 km/u. Steppen voor volwassenen kunnen een hogere snelheid bereiken. Op de step zit ook altijd een rem waarmee je snelheid kunt minderen en kunt stoppen

Een step voor iedereen

Elektrische steppen zijn er voor alle leeftijden. Voor kinderen zijn de steppen minder groot en kunnen ze een minder hoge snelheid behalen. Voor volwassenen zijn de steppen groter en kunnen deze over het algemeen ook sneller. Een elektrische step is erg goedkoop door de goede sale en betaalbare deals. Tussen de vele aanbiedingen zitten steppen voor alle leeftijden in verschillende kleuren en maten.

Lees meer
Filter direct op merk: DENVER - ACER

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+