Geüpdatet: 23 Juni 2024

Elektrische BBQ aanbieding kopen?

Tot 23% korting op alle Elektrische BBQ's

Heerlijk in de achtertuin op een zonnige middag in de zomer, volop aan het genieten van het mooie weer. Maar daar horen natuurlijk ook hapjes bij. Dat is wanneer je de elektrische BBQ mist en daarom is een elektrische BBQ dan ook echt een must have voor in de zomer!

 

Waarom kiezen voor een elektrische BBQ? Een elektrische BBQ is erg handig en snel. Zo hoef je bij het opwarmen niet al te lang te wachten in vergelijking met de houtskool BBQ. Het opwarmen van een elektrische BBQ verschilt natuurlijk per soort van de BBQ en per merk. Gemiddeld duurt het ongeveer 15 tot 25 minuten voor dat een elektrische BBQ opgewarmd is en klaar is voor gebruik. Daarnaast is de elektrische BBQ ook erg makkelijk om schoon te maken. Je hebt er weinig werk aan. Laat de elektrische BBQ afkoelen en schraap de etensresten ervan af. De water bak legen, doekje erover heen en je bent klaar.

 

Heerlijk boor in de tuin of op het balkon! Geniet extra ven een lekkere zomerse dag met een elektrische BBQ. Bekijk hieronder het aanbiedingen overzicht en wellicht zit de elektrische BBQ waar jij naar opzoek bent wel tussen!

 

Lees meer
Filter direct op merk: Tefal

Filteren
Merken  

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
Laad meer elektrische bbq aanbiedingen