Geüpdatet: 20 Mei 2024

Kamado bbq aanbieding kopen?

Tot 33% korting op alle Kamado bbq

De Kamado BBQ is een revolutionaire barbecuetechniek die al eeuwenlang wordt gebruikt om een kruidig aroma en smaak te bereiken bij het grillen van elke soort voedsel. Het is een keramische barbecue die een unieke mix van ouderwetse technieken combineert met moderne technologie om te zorgen voor een optimaal grilresultaat.

De Kamado BBQ is een ronde keramische oven die wordt geleverd met een gietijzeren deksel, een thermometer en een onderstel. Wat de Kamado BBQ zo uniek maakt is dat het een zeer hoge temperatuur bereikt waardoor je met een veel kortere bereidingstijd perfecte resultaten krijgt. De temperatuur kan tot 500°C gaan waardoor je met een kortere bereidingstijd nog steeds perfecte resultaten krijgt.

Een ander voordeel van de Kamado BBQ is dat het een zeer lage rookontwikkeling heeft. Dit komt doordat de keramische oven de hitte rondom het voedsel beperkt, waardoor er minder rookontwikkeling is. Deze lage rookontwikkeling zorgt ervoor dat je voedsel optimaal gegrild wordt, met een perfecte kruidige smaak.

Verder heeft de Kamado BBQ een lage verbruikskost. Omdat je met een lage temperatuur kookt, heb je minder brandstof nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Bovendien is de Kamado BBQ ook energiezuinig. Omdat het voedsel een langere tijd op een lage temperatuur gaart, hoef je minder energie te verbruiken waardoor je energiekosten lager worden.

De Kamado BBQ is ook erg geschikt voor het bereiden van voedsel op indirecte warmte. Hierbij wordt de warmte rondom het voedsel geleidelijk opgebouwd om het voedsel te laten garen, zonder dat je het voedsel direct aan de hitte blootstelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel juist gaar wordt, met een kruidige smaak.

Kortom, de Kamado BBQ is een revolutionaire barbecuetechniek die eenvoudig in gebruik is en uitstekende resultaten biedt. Het is een energiezuinige en rookarme barbecue waarmee je perfecte resultaten kunt bereiken. Bovendien is de Kamado BBQ ook geschikt voor het bereiden van voedsel op indirecte warmte. Als je op zoek bent naar een barbecue die je perfecte resultaten biedt, dan is de Kamado BBQ een must-have!

Lees meer
Filter direct op merk: Patton

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+