Geüpdatet: 21 Juli 2024

Dames parka aanbieding kopen?

Tot 20% korting op alle Dames parka's

Van origine is de parka volledig gemaakt van pels om zo de koude dagen door te komen en werd vooral gedragen door de Amerikaanse krijgersmacht en daarna door de militairen. Maar na dat in de jaren 60 de parka werden verkocht werd in een armydump zijn de jassen op de radar gekomen. Een aantal aanpassingen zijn toen gemaakt zoals een andere stof in plaats van pels, verschillende kleuren en printen zijn ook geïntroduceerd door verschillende mode ontwerpers. En dit zorgde ervoor dat de jas enorm geliefd en populair werd. Sinds dien is de jas bijna elke winter verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en maten.

De parka jassen hebben een aantal kenmerken waaraan je herkent dat het een parka is en hierdoor onderscheid de jas zich dan ook met alle andere winterjassen. De belangrijkste kenmerken zijn: afgesloten mouwen, de lengte, gevoerde capuchon, knoopsluitingen en de kraag.De parka word herkent aan de lengte van deze jas, die is meestal tot over de heupen. Ook heeft een parka altijd een capuchon die vaak gevoerd is met een kraag. Knoopsluitingen en afgesloten mouwen zijn een must en kunnen niet ontbreken aan een parka.

Op zoek naar een makkelijke maar wel warme jas? Dan ben je op de juiste pagina. Hier onder vindt je alle parka jassen aanbiedingen!

Lees meer
Filter direct op merk: Bugatti - TOMMY HILFIGER

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer dames parka aanbiedingen