Geüpdatet: 15 April 2024

Oorbellen aanbieding kopen?

Tot 88% korting op alle Oorbellen

Oorbellen worden al jarenlang gedragen over de hele wereld. Waar de oorbellen eerst bekend stonden om sociale status te laten zien is het nu een accessoires die gedragen wordt door iedereen en heeft het niks te maken met status.

Er zijn oorbellen voor verschillende gelegenheden en dat is dan ook wel te merken aan de prijs. Je kunt het zo mooi en duur mogelijk maken. Bijvoorbeeld voor oorbellen van een bepaald merk oorbellen of gouden en diamanten oorbellen. Wat voor soort oorbellen je ook draagt, het is belangrijk om ze schoon te houden en op de juiste manier te bewaren.

Het is erg belangrijk om je oorbellen goed schoon te houden. Was ze daarom eens in de zoveel tijd. Waarom? Denk je nu. Dit omdat er allemaal viezigheid op en rondom de oorbel kan komen. Omdat je er aan zit of door vervuiling vanaf buitenaf. Hierdoor kan er vuil in je gaatje komen waardoor je oor kan gaan ontsteken.

Het beste kun je de oorbellen even laten weken in een schaaltje of kommetje met wat water en alcohol en dan met een zachte tandenbostel er overheen. Hierdoor kun je langer genieten van je oorbellen en blijven ze ook mooi!

Bekijk hieronder het aanbiedingen overzicht en vindt leuke oorbellen koopjes! Zoekse!

Lees meer
Filter direct op merk: MICHAEL KORS

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+
 
Uitgelicht
Otazu gold plated oorbellen met Swarovski kristallen Tropical Flower
€189.00
€99.00
Laad meer oorbellen aanbiedingen