Geüpdatet: 22 Juni 2024

Bouwstofzuiger aanbieding kopen?

Tot 44% korting op alle Bouwstofzuigers

Bouwstofzuigers voor de beste prijs

Een bouwstofzuiger is onmisbaar op een bouwplaats of als je veel klust. Op plekken waar veel gruis, bouwstof of zaagsel te vinden is, is een bouwstofzuiger onmisbaar. Een gewone stofzuiger die je in huis gebruikt is niet geschikt om grover vuil op te zuigen. Er is een krachtigere motor nodig, die ook nat afval gemakkelijk kan opzuigen.

De bouwstofzuiger komt in verschillende typen. Het is afhankelijk van jouw doel welk type stofzuiger geschikt is voor jou. Bedenk van tevoren welke plek je wilt schoonhouden. Is dit een werkplaats of een garage? Een huis of je auto? Je kunt voor al deze plekken een bouwstofzuiger kopen, maar een werkplaats vergt een ander type stofzuiger dan een huis. De stoffen die je opzuigt in huis zijn namelijk heel anders dan de stoffen op een werkplaats. Bedenk dus van tevoren welke stof je gaat opzuigen.

Er bestaan namelijk verschillende stofklassen. Hoog, midden en laag. Een stofzuiger met een lage stofklasse laat eenvoudige stoffen door, terwijl je een hoge stofklasse ook schadelijke stoffen kunt opzuigen. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar een TNO-certificatie. Een bouwstofzuiger met dit certificaat voldoet aan kenmerken die ervoor zorgen dat het opzuigen van schadelijke stoffen niet gevaarlijk is voor je gezondheid. Zeker wanneer je een bouwstofzuiger wilt aanschaffen in een hoge stofklasse is het belangrijk om naar het TNO certificaat te kijken.

Bouwstofzuigers variëren in prijs van goedkoop tot duur. Wij hebben de beste aanbiedingen voor je uitgekozen, zodat je in jouw categorie de beste deal vindt. Loop deze kans niet mis en shop jouw bouwstofzuiger in de sale

Lees meer
Filter direct op merk: Nilfisk - Karcher

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+
 
Uitgelicht
Metabo ASA 25 L PC Bouwstofzuiger - 1250W - L-klasse - 25L
€337.00
€188.29
Laad meer bouwstofzuiger aanbiedingen