Geüpdatet: 19 April 2024

Multitool aanbieding kopen?

Tot 58% korting op alle Multitools

Koop hier jouw multitools

Het hebben van multitools is enorm handig als je van klussen houdt. Of je nu gaat schuren, graveren, slijpen, boren of polijsten: het kan allemaal met een goede multitool. Een multitool is een een type gereedschap die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken, waardoor je met één apparaat ontzettend veel verschillende dingen kunt doen.

Multitools aanbiedingen

Wij snappen ook wel dat je jouw multitool zo goedkoop mogelijk wilt aanschaffen. Daarom zijn er verschillende aanbiedingen en sales gedurende het jaar waardoor ook jouw favoriete tools voor een mooie prijs gekocht kunnen worden.

Met een multitool is het wel belangrijk om in een goede multitool te investeren, zodat hij extra lang meegaat. Zeker als je van plan bent om jouw multitool vaak te gebruiken, dan raden wij aan om niet in de goedkoopste prijsklasse te gaan zoeken.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten multitools, maar grofweg kun je een multitool in twee verschillende soorten onderscheiden. Zo heb je roterende, maar ook oscillerende multitools.

Roterende multitool

Als je heel erg precies te werk wilt gaan, dan kan je het beste kiezen voor een roterende multitool. Deze kan echt heel erg goed precies werken zodat hij goed kan polijsten, graveren en frezen.

Oscillerende multitool

Ben je meer op zoek naar een multitool die meer fijne en middelgrote werkzaamheden kan volbrengen? Dan kan je het beste kiezen voor een oscillerende multitool. Deze kan bijvoorbeeld hartstikke goed slijpen en zagen, maar daarnaast ook heel erg goed schuren.

Lees meer
Filter direct op merk: Dremel

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
 
Uitgelicht
Bosch Accessories 2608666153 2608666153 Zaagbladset 1 stuk(s)
€192.37
€79.99
Laad meer multitool aanbiedingen