Geüpdatet: 17 April 2024

Wastafelkraan aanbieding kopen?

Tot 60% korting op alle Wastafelkranen

Wastafelkranen kopen & deals

Wastafelkranen vind je altijd in de badkamer en in het toilet. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw handen wassen als je naar de wc bent geweest. Er zijn allerlei verschillende soorten wastafelkranen te vinden, waardoor er altijd een ideale kraan tussen zit voor jouw wensen.

Types wastafelkranen

Je kunt een kraan kopen die ingebouwd is of verhoogd. Hierdoor zal je zien dat de wastafel precies op de goede plek zit voor jouw wensen. Ook kun je een speciale keukenkraan of fonteinkraan kopen voor een ander effect of doeleinde.

Hou jij van simpel of luxe?

Wij hebben allerlei verschillende kranen. De één gewoon lekker simpel, terwijl de ander weer heerlijk luxe is. Wat voor soort kraan jij wilt hebben, ligt helemaal aan jouw persoonlijke wensen.

Wastafelmengkraan

Dit bekendste model is voor veel mensen de handigste soort wastafelkraan. Met twee knoppen of een hendel kun je namelijk zelf exact de watertemperatuur bepalen. Dit is heerlijk als je bijvoorbeeld warm je handen wilt wassen.

Een ander groot voordeel van deze mengkraan, is dat je ook de kracht van de straal zelf kunt instellen. Als je van een zachte straal houdt, dan doe je de kraan gewoon wat minder ver open, dan wanneer je van een hele harde straal houdt.

Aanbiedingen

In ons ruime assortiment hebben wij altijd wel mooie aanbiedingen waardoor je jouw kranen op een goedkope manier kunt aanschaffen. Hierdoor heb je altijd jouw favoriete kraan, maar dan voor een voordelige prijs bij jou thuisbezorgd.

Lees meer
Filter direct op merk: Schütte

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+
 
Uitgelicht
Wastafelkraan New Orleans
€99.99
€39.99
Laad meer wastafelkraan aanbiedingen