Geüpdatet: 1 Maart 2024

Reisfohn aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Reisfohn

De beste deals voor reisföhnen

Het föhnen van haar is voor veel mensen een vast onderdeel van hun routine. Het haar in model brengen gaat gemakkelijk als het haar nat is. Je kunt met de föhn de look creëren die jij wilt. Grote kans dat je het ook prettig vindt om op vakantie met een leuk kapsel over straat te gaan. Geen enkel probleem, met deze goedkope reisföhnen ben jij verzekerd van een goede coupe. En dat ook nog eens in de sale!

Een reisföhn kenmerkt zich door het formaat. Een grote föhn heeft wat voordelen, zoals meer standen en opties. Een reis föhn heeft dit vaak niet, het is een wat simpeler apparaat. Met als grootste voordeel het formaat. Een reisföhn neem je gemakkelijk mee in je koffer en is ideaal voor op vakantie. Maar de grootte is niet het enige waarop je kunt letten wanneer je een reisföhn wilt gaan kopen.

De prijs? Dat hebben wij je al gemakkelijk gemaakt. We hebben de beste aanbiedingen en deals voor je geselecteerd. Op deze pagina vind je een overzicht van reisföhns die in de sale zijn. Waar je dan wel op kunt letten? Ben je bijvoorbeeld rechts of linkshandig? Sommige knoppen zitten aan één kant van de handgreep. Dit kan lastig zijn, omdat je de knoppen dan indrukt tijdens het föhnen. Het handigst is om de knoppen in het middel van de handgreep te hebben.

Een reis föhn kan ook verschillen in het geluid dat deze produceert. Sommige föhns zijn uitgerust met een speciale motor of isolatie waardoor een föhn stiller is. Daarnaast zijn bepaalde föhns voorzien van een ophangring. Handig voor als je weinig ruimte hebt op de plek van je bestemming.

Lees meer
Filter direct op merk: Beurer - Braun

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500+
Laad meer reisfohn aanbiedingen