Geüpdatet: 23 Mei 2024

Ontharingsapparaat aanbieding kopen?

Tot 40% korting op alle Ontharingsapparaten

Ontharingsapparaten zijn erg handig om te hebben. In plaats van een afspraak te maken om langs te gaan bij de salon, kun je met een ontharingsapparaat zelf ontharen en dat ook nog eens in het gemak vanuit je eigen huis. Wanneer het jezelf uitkomt zonder wachttijden voor een afspraak.

Er zijn verschillende soorten ontharingsapparaten. Zo zijn er apparaten die met lichtstralen de huid ontharen. De meeste bekende zijn de IPL en laser apparaten. Het ontharen wordt gedaan door middel van een laser straling uit het apparaat die ervoor zorgen dat het donkere pigment uit de haarwortels en haren geabsorbeerd worden. De stralingen warmen de haarwortels op waardoor de haarwortels beschadigd worden en het haar en de wortels in een rustfase terecht komen. Hierdoor groeit het haar minder snel tot bijna niet meer terug. Deze manier van ontharing is erg makkelijk en kan zelfs gebruikt worden op de meest gevoelige plekken zoals de oksels, gezicht en de bikinilijn.

Een ander soort ontharingsapparaat is de epilator. Dit werkt door middel van het haar samen met de haarwortel te verwijderen uit de huid. Dit zorgt dat er niet nogmaals haar uit de haarwortel kan groeien en dan wordt de haargroei sterk verminderd.

Bekijk hier het aanbiedingen overzicht voor ontharingsapparaten en vindt het ontharingsapparaat dat bij jou past!

Lees meer
Filter direct op merk: Braun

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000+
 
Uitgelicht
Braun Silk-expert Pro 5 PL5152
€574.99
€344.99
Laad meer ontharingsapparaat aanbiedingen