Geüpdatet: 19 Juli 2024

Molton aanbieding kopen?

Tot 70% korting op alle Moltons

Molton

Een molton heeft een belangrijke functie bij de opmaak van bedden. Moltons beschermen het matras namelijk tegen vocht. Vuil en vocht kunnen een matras beschadigen en vies maken. Een matras is erg lastig om schoon te maken. Daarom is het belangrijk om te slapen met een beschermlaag om het matras. Alle moltons zijn van hoge kwaliteit en zijn te vinden in de sale voor een goedkope prijs.

Molton gebruiken tegen vocht

Moltons zijn net iets anders dan hoeslakens. Hoeslakens zijn namelijk dun en beschermen het matras tegen viezigheid en stof. Moltons zijn gemaakt van een dikker materiaal en vormen een extra laag onder het hoeslaken. Het belangrijkste doel van een molton is om het vocht tegen te houden. Mensen zweten namelijk altijd tijdens het slapen. Een dun hoeslaken houdt dit vocht niet goed tegen, waardoor het in het matras terechtkomt. Moltons vangen dit vocht op zodat het niet in het matras trekt. Het is belangrijk om de moltons regelmatig uit te wassen om altijd een schoon en fris bed te hebben.

Moltons voor alle soorten bedden

Bedden komen in alle soorten afmetingen. Daarom zijn er ook verschillende maten hoeslakens en moltons. Voor ieder bed zijn er dus goede moltons te vinden. Ook voor kinderbedden zijn er goede deals voor moltons beschikbaar. Kies dus de beste aanbieding voor jouw bed uit het ruime assortiment. Met een molton zal je matras langer schoon blijven en minder snel slijten. Een nieuw matras kan duur zijn, maar moltons zijn erg goedkoop door de scherpe aanbiedingen.

Lees meer
Filter direct op merk: Leen Bakker

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100+
 
Uitgelicht
Wehkamp Home katoenen molton split topmatras (tot 7 cm matras) wit
€28.99
€11.59
Laad meer molton aanbiedingen