Geüpdatet: 24 Februari 2024

Mobiele airco aanbieding kopen?

Tot 63% korting op alle Mobiele airco's

Een mobiele airco is een ideaal apparaat om het leefklimaat in een woonruimte te reguleren. Je kunt niet alleen zorgen voor de gewenste temperatuur maar ook de luchtvochtigheid regelen. Daarnaast zijn mobiele airco’s voorzien van wieltjes en zijn daarom te plaatsen in iedere gewenste ruimte en kunnen gewoon opgeborgen worden als je er géén gebruik van maakt. Een mobiele airco heeft een vergelijkbare werking als een vast apparaat met dit verschil dat een mobiele optie over een unit beschikt. Een afvoerslang zorgt voor de afvoer van warme lucht naar buiten. Het is uiteraard van groot belang om na te gaan of de capaciteit van de airco voldoende is om het klimaat in een bepaalde ruimte te beheersen. Uiteraard spelen hier ook factoren als het aantal ramen in een ruimte, de ligging van een kamer of kantoor, de mate van isolatie en de hoeveelheid mensen in een ruimte een rol in de koelprestaties.

Het is goed om rekening te houden met het geluidsniveau van een mobiele airconditioning. Doordat deze airco slechts uit één unit bestaat, zal deze toepassing in verhouding meer geluid maken dan een vaste constructie waarbij de motor buiten geplaatst is. Een mobiele airco met een geluidsproductie van 50 tot 60 decibel kan gezien worden als een relatief stille toepassing. Een ander belangrijk criterium bij het maken van je keuze voor een geschikte airconditioning is uiteraard het energiegebruik. Alle mobiele airco’s zijn voorzien van energie labels die je duidelijkheid geven op dit gebied. Tot slot is het voor de volledigheid goed te vermelden dat je een keuze kunt maken voor geavanceerde mobiele airco’s die voorzien zijn van een ionisator. Deze ionisator heeft een luchtzuiverende werking waarmee je pollen, schimmels en stof kunt bestrijden.

Lees meer
Filter direct op merk: Honeywell

Filteren
Merken  
EDY

Toon alle merken


Prijs
€ 0 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200
€ 200 tot € 500
€ 500 tot € 1000
€ 1000 tot € 2000+
 
Uitgelicht
3-in-1 Mobiele Design Airco - 12.000 BTU - 3-in-1 Mobiele Airco - 12.000 BTU incl. Afdichtingsset | Koopjedeal.nl - Altijd de beste deal
€549.00
€244.00
Laad meer mobiele airco aanbiedingen