Geüpdatet: 2 Maart 2024

Manicureset aanbieding kopen?

Tot 1% korting op alle Manicuresets

Af en toe is het heerlijk om je handen goed te verwennen door een manicure behandeling te doen. Dit kan natuurlijk bij een nagelstudio maar het is ook heerlijk om het makkelijk thuis te doen. Zo heb je ook even een momentje voor jezelf.

Voor een manicure behandeling heb je een aantal producten nodig: nagelvijl, nagelknipper, handcrème en een nagellak. Je kunt het uiteraard zo uitgebreid mogelijk maken zoals je da t zelf wilt, maar voor een basic manicure is dit voldoende.

Verwijder eerst alle nagellak van je nagels en week ze vervolgens in wat lauw warm water. Hierdoor worden de nagels zacht en zullen de resten en dode huidcellen makkelijk te verwijderen worden. Als dit is gedaan kun je de nagels knippen en vijlen in de vorm die je wilt. Smeer dan wat handcrème op je handen en nagels en laat dit even drogen. Dan kun je je nagels gaan lakken, als de nagellak droog is vergeet dan niet een topcoat aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de nagellak langer blijft zitten.

Dit is de basis, probeer het zelf ook en vindt de producten die jij nodig hebt, in onze aanbiedingen overzicht hier beneden. Kijk lekker rond en misschien vindt je wel leuke koopjes!

Lees meer
Filter direct op merk: Promed

Filteren

Prijs
€ 0 tot € 5
€ 5 tot € 10
€ 10 tot € 20
€ 20 tot € 50
€ 50 tot € 100
€ 100 tot € 200+